- Член од
- 16 август 2007
- Мислења
- 35
- Поени од реакции
- 1
Јас би ти препорачал Алфа 155 1.8 бензинец. Еден другар сеа зема таква за 4000, колата е топ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер предлог тиграта е закон каков изглед има..Тигра земи си![]()
За 6.000 евра имаш една Мазда двосед кабрио. Не знам како се викаше моделот..ама ептен е швалерска![]()
MX-5 (Miata)
Сака до 6.000 евра а форд фиестата толку ли е добра..ff:.За 6.000 евра на старо може да си зема супер кола
![]()
Супер предлог тиграта е закон каков изглед има..![]()
Голф 3ка на старо 6.000 евра не тропај глупости за 6.000 евра има голем избор на старо зависи тој каква кола сака..Може не е нешто екстра ама барем нова е, што ќе земе за тие пари на половно?Мазда двосед ако му се расипе спона господ ќе го види...голф 3ка што работи како трактор и у секој момент да очекува да му одкаже турбина...голф 4ка за 6000евра знај дека не е добар голф, или па е 1,4 бензинец а тие мотори на голфовите им се утнати, јарис е добар али тој што го има не го продава или го продава затоа што има маана, може да најде и ОК јарис али со господ напред,факт е дека пасат не е за почетник...јас имам ауди А4 и сакав да земам помала кола за низ град и за работа, сватив дека кај нас кола асална нема, или е увезена или нешто и фали, не викам дека не може да се најде добра кола ама ептен редко се наоѓа тоа кај нас, сум барал и знам, пред некој ден бев во цитроен си уплатив за ново берлинго, на 25ти треба да ми стигне, пред некој ден дојде еден со новата форд фиеста и баш го прашав колку е и рече дека му ја спуштиле на 8000, колата е бомбонче за почетник, е сеа ако му се проблем тие 2000е тоа е друго.Ај ти кажи ми што да земе за тие пари?И јас сум викал така ама кога ќе дојде моментот за земање ќе видиш дека не е баш едноставно, од сите предлози тука само на Џиш некако ми држи вода.