Памучно (квалитетен памук, не од оние "тезгарскине"), едноставно, удобно, без нападни апликации, чипки и шо ти знам шо...... танга - многу ретко, ако се оцртуе работ на панталоните или па на бели панталони! Боксерки....чат пат, ме нервираат некако у последно време! Какво и да е битно е да е удобно........
Сакам шарена или пак долна облека во јака боја.
Не сакам бела долна облека. Најчесто носам црно, црвено, сино, лилаво, зелено итн.
Најчесто носам боксерки или полубоксерки оти ми се поудобни.
А горе нешто пообично, не сакам чипка и пак нека е во појака боја ...
Него долна облека имам за на извоз ... Премногу ... :devojkr:
Немам ниедни бели или памучни гаќички. Танга носам многу ретко, почесто онакви, нешто помеѓу боксерици и танга, ко полу-танга му доаѓа.
Боите „варираат“, имам зелени, црвени, плави, црни, ама сепак некако преовладува розевата боја, не знам зашто (Може дека сум шмизла )
Во горниот дел, обични прслуци со корпи во слични бои како долниот дел.
(Одеднаш се чувствувам страшно глупаво што одговорив на темава. )
Обични памучни гаќички три за сто носам најчесто, најудобни се и што е најважно-не е срамота да се соблечеш на физичко пред другите Ги имам секакви-со пеперутки, лалиња, бумбари, машнички и слично.
Имам неколку пара килоти, женски боксерици и танга. Тие ми се за спешл окејжнс.
Градници не носам често, ми сметаат. Имам црн, бел и розев. Се останато ми се растегливи маички и беби доли.
Најчесто боксерки бидејки најудобно се чуствувам во нив! Имам само две три рала бели, се друго е некои дреч, со цветови, пеперуги, срциња... А и гаќи си носам, али гаќите скоро сите ми се бели, неколку дречливи (и тоа сите црвени!)
А горе, секогаш бели или црно-на се одговара! И се разбира било за боксерки, гаќи, горен дел, се памучно, во другото некако не ми е убаво!
Да де да..свилени,чув дека се добри за отстранување на целулит,потат на мртво.Какви препарати и гудбај пароли,од ова ти се иде од мерак за Сахара да отидеш
Памучни гаќи,за друго не можам,оти имам нежна кожа.
Нагоре е се под контрола
Памучни и боксерици...боксерици за специал окејжонс...покомотно (иако чудно) ми е во обични памучни...по... „собрано”
Плус то ако имате ненадејна ерекција можам да станам од место да не се познава нишо... хехе
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.