Каква долна облека носите ?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Каква долна облека носите ?!

• Боксерки

Гласови: 186 52,7%
  • Обичен памучен долен веш

Гласови: 116 32,9%
  • Танга

Гласови: 33 9,3%
  • Друго

Гласови: 18 5,1%

• Вкупно гласачи
    353
Класика долна облека, чат пат боксерки, ама од оние залепените.

Па најчесто носам памучни обични триаголни гаќи или женски боксерици и градници кои ми даваат чуство дека воопшто и ги нема на мене.
За посебни прилики на ред доаѓаат свилата и чипката(не претерано), а многу ретко танга само ако морам заради конструкцијата на панталоните/сукњата.

За боја:строго црно.

nosam isklucivo pamucen dolen ves bez razlika dali toa ke bide tanga ili obicni gaki najprijaten materijal mi e

Мора да се чуствувам удобно во долната облека што ја носам,па затоа преферирам обичен памучен долен веш,оние гаќички со тријаголна форма и со низок струк што се,ги обожавам и ги имам во сите бои.:pipi:

Најчесто носам памучни боксерици или полубоксерици и обични гаќи (кога имам менструација) и ги имам во сите можни бои. Сакам секси долна облека во која се чувствувам удобно, а танга пак носам кога морам, најчесто то е со бели пантолони. За градник исто така да е секси (исто ги имам во сите бои) кој си го комбинирам со гаќите, не знам зошто ама боите мора да ми се усогласени. :devojce:

најчесто боксерици оние тесните уз тело имам скоро во сите бои

Бокерките ми се најудобни. А танга само под бели панталони и кога носам некои што се отцртуваат.

Зависи од пригодата, за секоја пригода ТАНГА :)

Моментално носам џипка со пеперутка...:)
Инаку, не сакам ништо памучно...свилено или џипкано ништо друго и градниците ми се такви.
Сакам секси долна облека на мене...ми се допаѓа допирот на свила.
Сакам корсети, мрежести посебно...

Same here. Во последно време све шо ми е памучно лежит недопрено на дното од мојата фиока..

Ili gakicki sto gi iam so site mozni natpisi boi modeli i tn. ili boxerki.. Dodusa znae i za tanga da me udri tackata ponekad ama onaka ne mn cesto. Tanga koga mora, i koga mi e toa filmot mene vo glava :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom