Каква долна облека носите ?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Каква долна облека носите ?!

• Боксерки

Гласови: 186 52,7%
  • Обичен памучен долен веш

Гласови: 116 32,9%
  • Танга

Гласови: 33 9,3%
  • Друго

Гласови: 18 5,1%

• Вкупно гласачи
    353
Стрикно сум на боксерки и тоа оние шо се упиени уз-тело затоа шо ме нервираат обичните „гаќички” затоа што ме затегаат на препоните и ме нервираат а додека пак боксеркиве се со ногавички и кога веслаш или кога трчаш не те стегаат на препони иако малку повеќе потат но тоа е подобро за поубаво обликување на задникот и на делот на кој што се наоѓаат боксерките

Гижо напиша:
ужас се боксерките, ги носев летово само еден ден, и одвај издржав

abe so da prajs,pusti gi ovie.. tanga si e tanga... nema sto LOL

И јас исто како скулгрл само што занм да ги најдам и 4 за сто едното сум напраена со ѓупците шо ги продават

Секси долна облека

Не излегувам од бела памучна танга, :jaj:освен кога сум во циклус. На улица сакам да излезам без градник поради што ме кара сестра ми, а сега и мајка ми, иако не знам зошто кога има големи цицки како моите. Кога сакам да се дотерам носам корсет во беж боја од Лиска, а имам уште неколку парчиња долна облека : црн градник и крем маица со чипка. Особено ги сакам чорапите. Не излегувам од доколенки кои треба да бидат мрежести или дезенирани, а имам и два пара подвезици во бела и црна боја.

Само боксерици носам, у оние класичните гаќи што знам непријатно се осеќам :)

точкест напиша:
Само боксерици носам, у оние класичните гаќи што знам непријатно се осеќам :)

У оние класичните гаќи, нема место! Како чоек да пикнеш у гепек!

oIo

Vlatko_Rusin напиша:
У оние класичните гаќи, нема место! Како чоек да пикнеш у гепек!

oIo
здраво рон џереми.. или роко зифреди беше? да не пиеш вијагра ко да се витаминчиња?
него, ја обична гаќа, пошо е покомотна. неќам да се манда во боксерици-шкарт се. чат пат ги носам боксерицине, оние уз "тело" што се. што го држат материјалот цврсто, на место. :)

Gakicki najobicni :) poslednite mi se so mojata omilena grupa FLUKS i mn si gi sakam :)

Боксерици, најчесто припиени, поретко оние што имаат простор за маневрирање. А класични имам облечено само неколку пати.

епа секакви шо се секси :smir: и не се обични гаќи, а боксерки најмногу :smir:

Боксерици и памучна гаќа и ништо друго.
Преферирам црно,а кога се шарени ги комбинирам боите :)

6787kol.jpg
5y1uonn.jpg

4m9hk7c.jpg
6b2qa3a.jpg

Со Снупи. Турски. Боксерки.

Моментално носам џипка со пеперутка...:)
Инаку, не сакам ништо памучно...свилено или џипкано ништо друго и градниците ми се такви.
Сакам секси долна облека на мене...ми се допаѓа допирот на свила.
Сакам корсети, мрежести посебно...едниот дури тета ми го поклони за роденден. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom