Каква долна облека носите ?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Каква долна облека носите ?!

• Боксерки

Гласови: 186 52,7%
  • Обичен памучен долен веш

Гласови: 116 32,9%
  • Танга

Гласови: 33 9,3%
  • Друго

Гласови: 18 5,1%

• Вкупно гласачи
    353
poveke nosam bokserici zaso mi e poudobno i obicno nosam koga nosam suknja...tanga nosam samo na pantaloni sto se tesni ili beli....

Танга до сеа имам носено еднаш! А боксерки секој ден зашо носам МНОГУ широки пантолони и маици така да и Боксерките широки мора да ми се!

jas poveke praktikuvam gakicki i (sexy)bokserki posto se poudobni i po prakticni a tanga nosam koga oblakam mn tesni farmerki i svetli pantaloni. pa za vas maskite najubavo vi e tanga,aj probajte da nosite!:bip:

tanga rulzz..sekogas mi e poubavo koga sum vo tanga otkolku koga sum vo bokserici!

TANGA!!!!!!!

PA SE CUVSTVUVAM UBAVO SO TANGA...ZNAM DEKA MAZNO MI E GAZETO:-)))))))

A NEKAD IMA DENOVI KOGA MI SE NOSAT OBICNI GAKICKI ONAKA PO KOMOTNO MI E...AMA TOA ZAVISI OD DENOT!!!!!!!

POZDRAV!!!!:wub::wub::wub:

od se po malce...zavisi od raspolozenie:)
ali sepak glasam za bokserici zasto taka se cuvstvuvam NAJkomotno.

I dvete :) udobno mi e i vo tanga i vo bokserici, a gi nosam vo zavisnost od oblekata.

Tangata e posexy ama ima efekt samo na beli ili prozirni pantaloni a vo sprotivno koga ne se poznava mislam deka devojkata treba da go nosi toa sto i e poudobno.Kako i da e mislam deka ako nekoj stvarno saka nekoja devojka ke mu bide sexy vo skoro se sto ke oblece na nea.

Sto rece vlatko...tanga poise me pali(kaj zensko)ali jas si nosam bokserici:)

Jas si nosam i tanga i bokserici...zavisi od raspolozenie:)

tanga , nema nisto poubavo i posexy od tanga
70022.jpg

a za spienje vakvi nesto

70026_2.jpg

246_Solid_Color_Lace_Hotpants.jpg

jas nosam i tanga i bokserici ama pretezno bokserici poudobni se i po sexy mi se:wub:zatoa glasav za bokserici:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom