Каков живот сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Orkad
  • Време на започнување Време на започнување

Која опција би ја одбрале вие?

• Живеј брзо умри млад

Гласови: 18 21,4%
  • Живеј нормално(бавно) доживеј старост

Гласови: 66 78,6%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Живеј брзо умри млад... ( без објаснување )

Живеј нормално, доживеј старост..да си поминам низ сите фази во животот, да си видам внучиња...се да поминам :pipi:

Убав... „Живеј го животот нормално и доживеј старост‘‘, затоа што има многу работи кои нетреба да бидат пропуштени...

Sakam miren zivot vo koj ke se zamaram samo za mili luge ednostavno sakam normalen miren zivot ne sakam brzanje trckanici brkanici kako so mnogu znaat da ziveat takov buren zanikade zivot jas sakam se na raaat da mi e natenane,bez razlika kolku ke ziveam ama sakam sekoja sekunda da ja uzivam da ne mi e maka

Живеј нормално (бавно) доживеј старост!

Jas bi ja izbral prvata opcija bidejki ako sum star ne sakam da me kine kicma, da imam visok pritisok,da trcam po lekari i kopilinja mali da me plukaat i tepaat a da ne mozam da im vratam na nikakov nacin!podobro da pocinam mlad barem borejki se za nesto vo zivotot!!pozz :))))

da se umre mlad-strasno!!!samo zdravje i se ke si dojde po red

никогаш несакам да бидам стар сепак Живеј нормално(бавно) доживеј старост

Колку ќе живееме само господ знае,ама јас сакам среќен живот без грижи!:salut:

Брз живот, несакам спори работи, старост, болести.
Сакам да живеам во моментот и да ми биде животот краток но исполнет :baeh:

сакам живот во кој нема се да биде досадно, живот кој ке ми става понекогаш сопки и проблеми за да се борам и успеам нешто во животот. Сакам многу деца и голема фамилија, успешен маж и се понатаму....

Да не ми је мака од тие низ дома се да ми биди како шо треба а ко че умрам тогаш јебига

Живеј брзо, доживеј старост.

„Живеј брзо умри млад‘‘ или „Живеј го животот нормално и доживеј старост‘‘ ?
Која опција би ја одбрале доколку би можеле да одбирате?

Значи, на овој свет многу голем процент од младинава ја бираат опцијата да пробаат се` во животот. Почнувајќи од мали и банални работи, па се` до различни пороци. Мене таквиот начин и таквото темпо на живот воопшто не ме привлекува, се` во свое време ќе доживеам. Сакам мојот живот да ми е исполнат со љубов, среќа од најблиските, за останатото има време. Не се брзам воопшто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom