H
HoT IcE
Гостин
Реално, такви се работите што турниров имаме подобра екипа и стручен штаб од минатиот, барем на лист. Иако Марин за мене ќе остане доктор по науки за одбрана и игра под кош. Овај Пипан го немам пратено, нити па имам појма кој е, ама од тоа што имам слушнато, бил добар стратег, бил строг навака-натака, каков и да е, само нека е тактички поткован и сакам да има мадиња да ротира, да пушти во оган и други кошаркари да добијат шанса, срамота е репрезентација да игра само со 5 играчи цел турнир, а и лошо е за нас, можеме многу повеќе да постигнеме и подобри резултати ако сме свежи.
Гласав за пласман во четврт финале, ама во мене искрено се надевам за некој медал, ќе видиме што како, би требало да сме позрели, поискусни и подобри турниров од минатиот, како и да е, нека ни е со среќа, и нека се редат победи!
Гласав за пласман во четврт финале, ама во мене искрено се надевам за некој медал, ќе видиме што како, би требало да сме позрели, поискусни и подобри турниров од минатиот, како и да е, нека ни е со среќа, и нека се редат победи!

) очигледно баш и не гледал премногу кошарка во животот, нит пак му се познати квалитетите на нашиот тим. Не се обидувам да омаловажувам никого, нит пак сум јас некој стручњак, ама дајте бе луѓе...па глејте ни ги играчите. 2011 се поклопија многу работи, Врба го донесе Бенкардино и Бо, Марин дојде на чело, се разви одлична хемија меѓу момците, а и самите тие оставија срце на терен, затоа направивме одличен резултат. Мала е веројатноста пак да се поклопат работите вака, ама еве од се срце се надевам дека ке ме демантираат дечките.