H
HoT IcE
Гостин
Реално, такви се работите што турниров имаме подобра екипа и стручен штаб од минатиот, барем на лист. Иако Марин за мене ќе остане доктор по науки за одбрана и игра под кош. Овај Пипан го немам пратено, нити па имам појма кој е, ама од тоа што имам слушнато, бил добар стратег, бил строг навака-натака, каков и да е, само нека е тактички поткован и сакам да има мадиња да ротира, да пушти во оган и други кошаркари да добијат шанса, срамота е репрезентација да игра само со 5 играчи цел турнир, а и лошо е за нас, можеме многу повеќе да постигнеме и подобри резултати ако сме свежи.
Гласав за пласман во четврт финале, ама во мене искрено се надевам за некој медал, ќе видиме што како, би требало да сме позрели, поискусни и подобри турниров од минатиот, како и да е, нека ни е со среќа, и нека се редат победи!
Гласав за пласман во четврт финале, ама во мене искрено се надевам за некој медал, ќе видиме што како, би требало да сме позрели, поискусни и подобри турниров од минатиот, како и да е, нека ни е со среќа, и нека се редат победи!