Каков стол користите додека седите пред компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Канцелариски

fu321_premium_office_chair.jpg

Многу е подобар,за разлика од обичен.

Lx-987A.jpg

Еве ваков ист (само ваква слика имаше на сајтот). Го земав од Office&Co, го користам веќе година дена, си вреди за секој денар. Стварно има разлика меѓу обичен стол и канцелариска фотеља, седењето е далеку поудобно и држењето е поправилно.

еден обичен и стар накај 20 години ,дел по дел се распаѓа:pos: ама имам резерва за секој случај ист-таков

триногалски со дупка на средина за чешање

такво за во кујна зш го скршив тоа на тркалца шо ми беше;)

на работа имам добар стол што се спушта и диза и манда, и ово оно. А дома дома е друга прича. Дома седам на дрвено столче и да не ме глоѓа имам перниче. Иначе само да додадам дека и на креветот немам душек , него само едно јорганче и одозгора прекриено со чаршав. Мене ми е ок за спиење, али кога треба некоја девојка да преспие кај мене тешко и е.

Од кујна, и затоа не седам долго време, оти костобол ме фаќа...:vozbud:

Столицава на која што седам е стара колку и мене поточно 19 години...оди заедно со масава шо е зад мене:vozbud:...беше изгребена па ја фарбав со кремаста боја...јбга не ми купуваат...арна е....ако седам подолго скроз се вкочанувам...

Ах не се закачила сликата.

па вака дрвен стол од на моите родители свадбата поклон шо му го донеле.

еве веке неколку пати го ковам и лепам цо дрвофикс, па се надевам дека во наредните десетина години ке успеам да одвојам средцтва за да си купам нов модерен и пристоен стол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom