Каков стол користите додека седите пред компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Мене сеуште ми е од кујна, немам изнапреднато...че ви го сликам денојве столот убиец на мојот рбет....

Канцелариски, макар шо не личи на тоа моментално. Го сменив пред помалку од година и пак е за нигде. Чудо колку брзо уништувам столови. Моментално е невозможно да се потпреш на него, пошо ја така понекад се излежавав на него и сега е скршeн и така xD

Мене сеуште ми е од кујна, немам изнапреднато...че ви го сликам денојве столот убиец на мојот рбет....

На таков седнав само еднаш кога си го купив компјутерот после си земав пластичен за рацете да си ги потпирам по раат е верувај.. сега не ми беше у склад со мебелот но делуваше освежувачки :) Сега имам канцелариски но без правилно седење џабе ти е, секако се исчанчуваш.

На таков седнав само еднаш кога си го купив компјутерот после си земав пластичен за рацете да си ги потпирам по раат е верувај.. сега не ми беше у склад со мебелот но делуваше освежувачки :) Сега имам канцелариски но без правилно седење џабе ти е, секако се исчанчуваш.

Да, мене најубавиот, совршен да ми го дадат јас пак ќе седам како однопаку...не знам да седам :toe: :)

Кревет или тросед... Ретко на стол, како сега во трпезарија :)

Вртлив стол, шо знам не е некој канцелариски или било што, како ова нешто е ама без тие рачки од страна инаков механизам за контрола на висината има

Дрвен стол од сет со трпезариска маса стар минимум 20 години.Добар е за shred.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom