Каков шампон користите?

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Кој шампон е најдобар според вас?

• Pantene

Гласови: 48 17,3%
  • Subrina

Гласови: 17 6,1%
  • L'oreal

Гласови: 55 19,9%
  • Nivea

Гласови: 114 41,2%
  • Palmolive

Гласови: 43 15,5%

• Вкупно гласачи
    277
Имам ептен кратка коса, па и не ми е нешто којзнае колку битно каков шампон ќе и обезбедам:)Во моментов користам Џонсон бејби од лаванда, а едно време кога имав долга коса ми одговараше и Палмолајв од авокадо. Сега и со брезов да се мијам, исто ми е:)

Nivea Diamon Gloss

Fructis...dosea najubo se pokaza

шампон/пилинг Глинт
регенератор со силикон на докторс
силиконски капки лореал
маска сп вела:pipi::pipi::pipi:

Немасе Гарниер па одбрав Нивеа (Нивеа Априкот Крем за туширање) а за коса-Гарниер за долга коса, супер задоволна сум :pipi: има и за оштетена коса порано го користев и тој е супер :pipi:

Користам Шаума од киви, уствари уште го немам пробано.. (ми го препорача другарка ми:)).. Па ваљда е добар...

шампоните ги менувам на секое, ама најчесто нивеа. досега налоши за мојата коса се покажале хед енд шолдерс премногу се јаки за често миење.

а регенератор користам GLISS(оној со прскање:)) за испукани врвови и не го менувам за ништо...

Head&Shoulders ради првут ама има ефект само кога ми е кратка косата, кога ми е подолга џабе, ништо не ми помага.

Head&Shoulders ради првут ама има ефект само кога ми е кратка косата, кога ми е подолга џабе, ништо не ми помага.

Кога ти е подолга миј ја почесто.

И јас Head&Shoulders за осетлив скалп користам и ниту еден друг шампон не успеал да ми го замени,само сум се разочарувал.

Jas nekogas koga sakam da mi bide pomeka kosata si stavam Pantene a nekogas Nivea ili Wash & Go:helou:

Шампон? Што е тоа? Ма не се бањам, треба водата да се штеде! :):):)
Хаха, Шала на страна. Користам Nivea Feel Strong, и сум многу задоволен.

Go koristam Pantene za volumen veke nekoe vreme i sum zadovolna od nego.:pipi:

probaj l'oreal nutri gloss light sampon i regenerator, jas go koristam dobar e...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom