Каков шампон користите?

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Кој шампон е најдобар според вас?

• Pantene

Гласови: 48 17,3%
  • Subrina

Гласови: 17 6,1%
  • L'oreal

Гласови: 55 19,9%
  • Nivea

Гласови: 114 41,2%
  • Palmolive

Гласови: 43 15,5%

• Вкупно гласачи
    277
Користам Nivea за фарбана и оштетена коса, маска, регенератор немам потреба да ставам...ама сепак ставам од Nivea

Лореал. И шампон и регенератор и маска за коса. Дефинтивно сум најзадоволна.

Каков ќе си купи цимерката таков користам! хехе:kesa: .
Вчера имаше некој од праска, инаку појма немам ја од шампони!

pa ne koristam nekoj sampon posebno.Nonstop menuvam a vo momentov imam Head and Shoulders za mrsna kosa i ok e:)

јас пробав 300 шампони и уште имам првут... Ќе почнам да не ја мијам косата :)

јас пробав 300 шампони и уште имам првут... Ќе почнам да не ја мијам косата :)
Па баш затоа не треба да ги менуваш шампоните.Треба да користиш само еден одреден период.Пробај со Head & shoulders,навистина помага ама треба да го користиш мин еден месец.

inace jas sum frizeka i mozam da vi ja preporacam firmata revlon professional ili subrina professional....dvete se dobri i imaat sekakvi kolekcii i za mrsna i za prvut,farbana,ostetena itn...samo da vi kazam deka ima golema razlika dali ke kupite proizvod za profesionalna upotreba t.e. od frizer ili od supermarket.
tie od supermarket(bez razlika dali e revlon,loreal,subrina,itn.)gi proizveduva druga firma samo so licenca za nivno ime i so pomal kvalitet od onie za vo salon...vo sekoj slucaj najubavo e vasiot frizer da vi ja oceni kosata i da vi preporaca sto e najdobro...pozdrav do site

Користам Ороназол (во зегин се купува или во некоја општа аптека) тоа е шампон против опаѓање на косата и регенератор (добар е за било какво оштетување на скалпот и за косата)

Користам Pantene Smooth&Slick шампон и регенератор.
Порано користеф Perfect curls од Пантен исто, ама многу ми ја сушеше косата.
Вака помалку локни ама поздрав изглед.

Wash&Go.. сра*е!

Ја измив косата два пати со тоа.. катастрофа..

Head&Shoulders.. head, without shoulders после бањање.

Моментално, сум на Nivea. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom