Каков шампон користите?

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Кој шампон е најдобар според вас?

• Pantene

Гласови: 48 17,3%
  • Subrina

Гласови: 17 6,1%
  • L'oreal

Гласови: 55 19,9%
  • Nivea

Гласови: 114 41,2%
  • Palmolive

Гласови: 43 15,5%

• Вкупно гласачи
    277
Денес купив нивеа и ќе видам каква ќе ми е косата некако неможам да си најдам шампон некој...само менвам и никој не ми одговарат:nesum:

300_250915.jpg

Garnier Fructis

sega go koristam garnier fructis -repair samopnot i maskata isto garinier fruktis.
dobro e zasea:smir:
inace imam koristeno i nivea -isto taka mi se pogodi ama morav da smenam deka na podolgo vreme se preporacuva da se smeni samponot.. (deka go gubi dejstvoto po podolga upotreba:toe:) dove i panten isto taka mi se megu najdobrite...:pipi:

На 17 години почна да ми паѓа малку косата (10,15 влакна) и се уплашив и ми дадоа совет со сапун некој да си ја миам косата.

ако смеам да додадам шампон?
Ваљда смеам:)

значи користам Шварцкоп за кадрава коса! Морам да кажам дека е скап, поскап од другите, цената варира во различни дуќани меѓу 470 и 600! Ама навистина се исплаќа за парите!
Бидејќи кај мене дома само јас имам (по)виткана коса имам проблеми со моите за шампонот па кога не земам Шварцкоп земам Dove за нормална!

До пред 1 месец користев Nivea за кадрава коса, сега последниов пат купив Garnier и задоволна сум од двата. Не сакам многу да експериментирам со шампоните бидејќи многу перут ми се прави. :nesum:

Користам каков се најде по дома. А давам респект за стариот добар:

2062g.jpg

:vozbud:

Jas imam mrsna kosa i sekoj den morav da ja mijam. Vo anketata ne ste stavile Shauma sampon, pa zatoa glasav za Palmolive poso ni toj ne e los. Inace jas koristam Shauma veke podolgo vreme i mnogu sum zadovolna. Sega ja mijam kosata na tri dena i toa e napredok. Pa probajte Shauma ali toj na koj pisuva deka sodrzi 7 vrsti na rastenija. Vo zelejno pakuvanje e nema da go utnete. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom