Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Секаков, освен анален.
Најубаво е да се почне со орален, па да се продолжи со вагинален и уште една оралка за крај.![]()
Уфффф.
Ќе ми те земат на крај.
Инаку јас сакам одозгора, онака таа е натртена јас полека и минувам покрај г`з и полека и го ставам.
Тоа и шљупка.
И после ќе и го начукам и ќе вика МАКЕДОНИЈА!!!!
Најдобри сме...
A dutch rider ste probale?Ма секаков секс бе ако е со правата особа секаков и ораелн и вагинален и анален. Кај мене се има од репертоарот па и дури мастурбирање (а додека се праи тоа директ у очи се гледаме)![]()

Уфффф.
Ќе ми те земат на крај.
Инаку јас сакам одозгора, онака таа е натртена јас полека и минувам покрај г`з и полека и го ставам.
Тоа и шљупка.
И после ќе и го начукам и ќе вика МАКЕДОНИЈА!!!!
Најдобри сме...

:kesa:
и нехигиенски и има последици по здравјето дефинитивноПовеќето машки сакаат да пробаат анален секс, но подеднакво го сакаат и оралниот. Додека кај жените е поразлично многу повеќе жени се согласуваат на орален отколку на анален секс. Што мислите вие на оваа тема? Дали сте пробале и дали мислите дека некогаш ќе пробате? И за крај на што полесно би се согласиле или ако сте пробале што повеќе ви се допаѓа, оралниот или аналниот секс??
Зошто аналниот секс ги возбудува повеќето мажи дури повеќе и од вагиналниот и оралниот??
Оралниот ми е омилен вид на секс, поголемо задоволство дури и од оној ,,прописниот" секс. Мислам дека е многу добра предигра.