Каков секс префериратe?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој секс ви е најлезетски?

• Вкупно гласачи
    294
Секаков, освен анален.
Најубаво е да се почне со орален, па да се продолжи со вагинален и уште една оралка за крај. :)

Секаков, освен анален.
Најубаво е да се почне со орален, па да се продолжи со вагинален и уште една оралка за крај. :)

Уфффф.
Ќе ми те земат на крај.
Инаку јас сакам одозгора, онака таа е натртена јас полека и минувам покрај г`з и полека и го ставам.
Тоа и шљупка.
И после ќе и го начукам и ќе вика МАКЕДОНИЈА!!!!
Најдобри сме...

Вагинален инаку изгубив инспирација од смеење читајќи го претходниот пост, па не можам да ви опишам подетално.

Уфффф.
Ќе ми те земат на крај.
Инаку јас сакам одозгора, онака таа е натртена јас полека и минувам покрај г`з и полека и го ставам.
Тоа и шљупка.
Најдобри сме...

Хааааахахаха ѕвер еј!

Иначе сакам вагинален секс.

Ма секаков секс бе ако е со правата особа секаков и ораелн и вагинален и анален. Кај мене се има од репертоарот па и дури мастурбирање (а додека се праи тоа директ у очи се гледаме) :)
A dutch rider ste probale? :)

Уфффф.
Ќе ми те земат на крај.
Тоа и шљупка.
Најдобри сме...
:cuc:
Поштуем!
:icon_lol:

он:
Секаков.
Битно е само да е убаво у дадениот момент.
"Локацијата" е скроз небитна, т.е сеедно ми е.

Шљуп, шљап....ама или таЈа одозгора, за јас да и се изнагледам или одзади за да ја исшљупкам!

А ако сеа нема како подруго, па и секоја поза, важно е да биде.

Сакам кога е одозгора со лицето и градите накај мене!:vozbud:

Абре се бееее!
Луге сме бе, се сакаш да пробаш, ама ја по малку сум и лаком за тие работи! Ама па за тоа има една ситуација со анален таа дадичката "не и текнало дека цел ден не била по веце" мамата нејзина ке ја фрлеше од терасата срека во домашни услови па добро мина некако. И за тоа од тогаш сум малку претпазлив со тие работи ама нели како што реков лакомо створење се сака јебига.:toe::kesa::toe:

Орален или анален секс??

Повеќето машки сакаат да пробаат анален секс, но подеднакво го сакаат и оралниот. Додека кај жените е поразлично многу повеќе жени се согласуваат на орален отколку на анален секс. Што мислите вие на оваа тема? Дали сте пробале и дали мислите дека некогаш ќе пробате? И за крај на што полесно би се согласиле или ако сте пробале што повеќе ви се допаѓа, оралниот или аналниот секс??
Зошто аналниот секс ги возбудува повеќето мажи дури повеќе и од вагиналниот и оралниот??

Анален никогаш не би пробала, орален би само ако е взаемно:smir: а зошто ги возбудува аналниот па затоа што потесно е дупчето:pos2: ваљда ама ова е премногу гнасно:pov: и нехигиенски и има последици по здравјето дефинитивно

Повеќето машки сакаат да пробаат анален секс, но подеднакво го сакаат и оралниот. Додека кај жените е поразлично многу повеќе жени се согласуваат на орален отколку на анален секс. Што мислите вие на оваа тема? Дали сте пробале и дали мислите дека некогаш ќе пробате? И за крај на што полесно би се согласиле или ако сте пробале што повеќе ви се допаѓа, оралниот или аналниот секс??
Зошто аналниот секс ги возбудува повеќето мажи дури повеќе и од вагиналниот и оралниот??

Ја БИ пробал !!!
А за возбуда не знам и не верувам дека машките ги возбудува аналниот повеке од женските пошто на мене во повеке случаеви самите женски си бараат да им си затне одводот неголи ја што сум барал од нив да и го затнам.Така да тргнете ја таа етикета демек ние сме тие што се возбудуваме на анален повеке одколку на орален.

Би пробала анален, со стален партнер. Претпоставувам дека ќе боли, ама од еднаш педер не се станува...:pipi: Оралниот ми е омилен вид на секс, поголемо задоволство дури и од оној ,,прописниот" секс. Мислам дека е многу добра предигра.

Оф леле што бил проблемот орален или анален....
А се коплет може?
Мене ми е најубаво се у едно , поголемо задоволство здравје...
А бидејќи голем дел од вас сеуште немале пробано анал (за орал знам дека имате више и техника развиено) еднаш боли, после немате гајле дури и оргазми има да доживувате.
Ајт така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom