Каков секс префериратe?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој секс ви е најлезетски?

• Вкупно гласачи
    294
Sekakov!!! Dobra predigra, a ne samo radi reda. Pocnuvsjki od oralen, vaginalen, analen i naizmenicen se dodeka ne ja spobudalam zenskata strana od zadovolstvo.

Во сите наведени уживам на посебен начин,и вагинален и орален и анален за целосно доживување. И секако,да не ја заборавам придавката груб.
Rough

ете оди на кабелска за Клинтон и Моника и председателот јавно тврди дека немал сексуални односи со Моника... во право е,фелацио и не е секс, медицинска работа, таа му ги продувувалоа дизните и активирал тестисите што е добро, се зголемува производствто на тестестерон, корисен за организмот, а ако она голтала добивала Цинк, исто така корисно...
Значи медицинска работа, ама сепак му направија на Клинтон Импичмент :cool:

Kako mi pukna kurton dodeka ja ebev edna u gz skoro, od togas strogo u picka. Povremeno da go stavi u usta dodeka se davam u bakterii od vaginalni sekreti u poza 69 svrtena za π/2 ili -π/2. Zaklucok, deka gz e edno faking smrdlivo mesto za kur.

Kako mi pukna kurton dodeka ja ebev edna u gz skoro, od togas strogo u picka. Povremeno da go stavi u usta dodeka se davam u bakterii od vaginalni sekreti u poza 69 svrtena za π/2 ili -π/2. Zaklucok, deka gz e edno faking smrdlivo mesto za kur.
...од газот најлесно можеш да закачиш Escherichia coli,

Епа затоа треба едно добро чистење да направи пред употреба и ден, два постење ебао

Со лижење на табу ерогени зони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom