Каков секс префериратe?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кој секс ви е најлезетски?

• Вкупно гласачи
    294
divine напиша:
Ејсид го заплетка муабетот, убаво си напиша детето :pos: :pos: :wink:

Da ubo si kaza DETETO:)..procitaj uste nekoj pat dur da razberis nisto ne mozi da bidi vo isto vreme oti ke ja zaebime fizikata :pos:

Абе јас го сфатив „детето“ што сака да каже, ама Зоци.. не ти се случило до сега сексот да вклучува и оралка, и аналка, и вагинален ( со истата девојка! )?
На тоа алудирав... :wink:

Вреќа е ептен нападно ... перницата врши работа, демек спонтано ...
Ејсид со убава девојка ги прави сите работи, а особено му е мерак во очи да ја гледа ... така "дете"? Не се вреѓај со ова дете :pos: :wink:

Doggy Style е најдискретно, ако употребиш перница - може и да се навреди девојката.

Не може девојка да биде толку грда, колку што јас можам да имам добра фантазија!

Според тоа - секс е секс, секаков го сакам!

LouWeed напиша:
you have one life.......so try it to put´em in everywhere .............. :wink:

И во уво ако може. У пупак!!! Секаде. А нај, нај е кога е се по ред. оралка, вагиналка, аналка.....!

Ма секаков секс бе ако е со правата особа секаков и ораелн и вагинален и анален. Кај мене се има од репертоарот па и дури мастурбирање (а додека се праи тоа директ у очи се гледаме) :)

мене најлезетски секс ми е „сестрано маратонскиот“... штета што тешко се наоѓаат истомисленички

Токму така другарче затоа и го немаш :pos: :pos: !
Инаку, понекогаш е убаво да е кратко и слатко, нели, а понекогаш долго и лезетски.

Никола напиша:
што пократок, тоа подобро. :D

Ако ти го мислиш ова... ја у вратот сум најтенок! И ќе те подржев сине, ама веќе иам развиено имиџ на издржлив ебач :wink: :wink: :wink:

Никола напиша:
што пократок, тоа подобро. :D

Одговорот ти ептен "студентски", ај побрзо да не дојде цимерот.

1. Студент - нема каде, има со што, има зошто
2. Возрасен (пристар) - има каде, има зошто, нема со што
3. Филозоф - има каде, има со што, но зошто

п.с. ова за пократок, не знам дали држи кај женските 8)

SAMO NEZNO:)..SO SPRINT NA KRAJO:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom