Kаков мобилен сакате да имате во моментов, реално, според вашите потреби...

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Нема џојстик кој може многу брзо да ви се расипе, една многу важна работа.
Во превод значи дека телефонот нема мани... барем не фабрички, како потрошен материјал, само предвремено да ве информирам дека се премногу скапи и ретки деловите за него, многу брзо му се кршат дисплеите барем од моево веке 6/7 месечно искуство сменив преку 4 дисплеи а знам и колеги дека почесто им доаѓаат, еден дисплеј е 3300 денари :)

Samsung SGH-i570 Symbian Smartphone

samsung-sgh-i570-9.jpg

hmm od koga mojta nokia 3220 mi padna u ezero i se usra, planiram da kupuvam nokia 5300
51398.jpg

Па веќе си го имам мобилниот што го сакам Motorola V3, ама досаден ми е веќе и планирам за скоро време да го сменам и пребарувам полека. Кога ќе го пронајдам вистинскиот за мене ќе бидете известени.:helou:

Сакам уште еден од оние пластичнине играчки што свират. :pos:

Реално може Nokia N92

Poso sakam use eden mobilen sakam da go najdam Nokiava, mal zgoden i neophoden :)
no8910i_00.jpg
8910(i)

+ Inace ako najdam pari so zadovolstvo bi zel ili ova ili toa do nego :)

sonyericsson-w960-00.jpg
W960
nokia-e70-00.jpg
E70

Друштво, јас иако моментално користам Sony Ericsson k750i и сум доста задоволен од него, сепак би сакал Sony Ericsson k800i ...

Sony-Ericsson-K800.jpg

Па јас мојов многу го љубам у веќе година и пол супер ме служи, иначе е сони ериксон W800 така да пак него би го одбрала, само да ми е нов, мојот више офуцан е:kesa:

pa deka mi ima skurceno od site mobilni ne da se falam ama sum imal mn mn modeli na telefoni i sea sakam da si kupam motorola v3i i da se otkacam

Па веќе си го имам мобилниот што го сакам Motorola V3, ама досаден ми е веќе и планирам за скоро време да го сменам и пребарувам полека. Кога ќе го пронајдам вистинскиот за мене ќе бидете известени.:helou:

Го пронајдов вистинскиот Nokia N95:helou::helou:

Имам к800 ... му се мислам на HTC Touch ...

htc-touch.jpg

евентуално TyTNII

htc-tytn2_00.jpg

Некро... чекам муабет од тебе .. да ги исплукаш телефониве, за да не зеам некој од нив :kez:

go imam ovoj telefon super e za funkcii
nokia-n73-00.jpg
a ovoj mi e slaba tacka samo da imase dobra baterija nemase da mu ja mislam
nokia-8800-sirocco-00.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom