Kаков мобилен сакате да имате во моментов, реално, според вашите потреби...

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно Nokia N95 8GB:vozbud:. Телефончето нема да го оставам од рака (ако го имам)

добар ми е овој шо го имам N73me само Wi fi да има и се ќе биде ОК

П990и.Собирам пари и се надевам дека за некоја недела ќе го имам.

Сакам Nokia 8800 Arte Gold. ОДМААА ! ! !:pos2:

Nokia N82-aj ke bide

Сони ериксон со слот за мемори кард.
Скромен дечко сум. Ама додека да го купам побрзо ќе си купам мп4 плеер, така да ќе преживеам со К510 и со К320.

Сакам да го имам истиов што го имам (HP iPAQ 6915), само во некое помало, зипувано издание. Пројде зимата, лесно беше, во јакна и ајт, ама сега летно време нема да ми го собере во џеб :)

Сони Ериксон Пе Кец Дефинитивно!!! Некро дај бе кога ќе падне ценава на пе кецов ми се скурчи од чекање :D

Сакам да го имам истиов што го имам (HP iPAQ 6915), само во некое помало, зипувано издание. Пројде зимата, лесно беше, во јакна и ајт, ама сега летно време нема да ми го собере во џеб :)

Пошо е постар модел нов има да се купи
?

n82 дефинитивно....ама ке морам да се стрпам и да почекам барем уште една година...

Teлефонот од ден на ден се повеќе ме нервира и го игнорирам, и што повеќе го игнорирам, сфаќам дека сепак и можам без него... :)

Малце поскапо си го купив (пред 3 години додуша) и до скоро бев презадоволен од него ама нешто почна да ме нервира... Ми зезна 2 мемориски картички, слушалките ми се зезнаа, батеријата ојде од многу слушање музика, купив друга и таа ја снајде ко претходната, башка и дата кабелот често ме зафркава па не ми префрла работи во телефонот... Туку одвреме навреме сам се исклучува и некој кога ме бара, не може да ме добие...

Значи, oва би требало да ме задоволи:

gsm-samsung-x830-productfoto-groot.gif

da vi kazam pravo realno ne mi treba zosto dodeka jas setam po kafani i po pevalki telefon vo mene e isklucen koga gledam ili igram fudbal pak e isklucen koga igram karti e isklucen koga spijam pak e isklucen taka da svarno nema potreba

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom