Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Nokia E61i

nokia-e61i-mobile-e-mail-device-eseries.jpg

HTC Desire бел

HTC_DESIRE_WHITE_w500.jpg

Драгана, темата е на каков мобилен му ебем матер секој ден дури зборам на телефон, а не тоа : КАКВО ТЕЛЕФОНЧЕ САКМ ДЕДО МРАЗ ДА МИ ДОНЕСЕ :)

Од кај па ти си толку паметен да збориш дали има или нема таков/такви телефони? знаеш или?

Па такви има, криво ти е ?

Добро бе шо ми се запна, мене толку нема други теми, па на крај најде мене? Ај бркај си раб ебате, ко ми се запна мене па мене, ко да не знајш друга тема да отвориш на муабет.
Ако ти е тргнат дено наопаку не му го расипувај на други и не тупи.

Добро бе шо ми се запна, мене толку нема други теми, па на крај најде мене? Ај бркај си раб ебате, ко ми се запна мене па мене, ко да не знајш друга тема да отвориш на муабет.
Ако ти е тргнат дено наопаку не му го расипувај на други и не тупи.

Епа истиов муабет важи за тебе а не за мене, само што не ти бил на тебе денот/деновите изглеа ... ај не расипувај ТИ туѓи теми и мислења туку кажи нешто убаво

Моментално користам Samsung D900i

Samsung-D900i-5.jpg

LG GT540 Optimus (купен од T-Mobile, ама не ми се допаѓа. Истиот го има во VIP ама ептен е различен и на функционалниост и се)

lg-gt540-optimus-5.png

sony-ericsson-s302-press-03.jpg

Е ВАКВООООО :drk: !!!!! Ама телефон , да не си помислите нешто друго:kesa: ..... ако не ви се гледа убаво или поради некои ПРИЧИНИ нењ можете да го лоцирате телефонот .. тоа е S302

Па нека стаи слика од нејзиниот:)

Штета не сум видела на време дека си ми пишал :) Еве сега ќе си ги сликам телефоните :)

Едит: повели слика од моите телефони

DSC02613.jpg

:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom