LOOOOOLПрегледај го приврзокот 38418
..........и презадоволен сум....
Nokia E61i
HTC Desire бел
Од кај па ти си толку паметен да збориш дали има или нема таков/такви телефони? знаеш или?Драгана, темата е на каков мобилен му ебем матер секој ден дури зборам на телефон, а не тоа : КАКВО ТЕЛЕФОНЧЕ САКМ ДЕДО МРАЗ ДА МИ ДОНЕСЕ
Па такви има, криво ти е ?Па нека стаи слика од нејзиниот
Добро бе шо ми се запна, мене толку нема други теми, па на крај најде мене? Ај бркај си раб ебате, ко ми се запна мене па мене, ко да не знајш друга тема да отвориш на муабет.Па такви има, криво ти е ?
Епа истиов муабет важи за тебе а не за мене, само што не ти бил на тебе денот/деновите изглеа ... ај не расипувај ТИ туѓи теми и мислења туку кажи нешто убавоДобро бе шо ми се запна, мене толку нема други теми, па на крај најде мене? Ај бркај си раб ебате, ко ми се запна мене па мене, ко да не знајш друга тема да отвориш на муабет.
Ако ти е тргнат дено наопаку не му го расипувај на други и не тупи.
Okey :smir:Епа истиов муабет важи за тебе а не за мене, само што не ти бил на тебе денот/деновите изглеа ... ај не расипувај ТИ туѓи теми и мислења туку кажи нешто убаво
Штета не сум видела на време дека си ми пишал Еве сега ќе си ги сликам телефонитеПа нека стаи слика од нејзиниот