Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Овој го земав пред некое време... Супер е телефончето и многу ми го прави меракот, само што камерата му е за никаде, а и нема блиц :nenene:
Sony_Ericsson_Xperia_X8_Spotted_in_a_Black_Incarnation.jpg
pencil.png

Дај предложете некое кинеско телефонче со вајрлес и кажете некое искуство со тие телефони т.е дали се квалитетни и дали воопшто да земам таво нешто иначе користам алкател от-708 и е добар сега засега

Дај предложете некое кинеско телефонче со вајрлес и кажете некое искуство со тие телефони т.е дали се квалитетни и дали воопшто да земам таво нешто иначе користам алкател от-708 и е добар сега засега

К-А-Т-А-С-Т-Р-О-Ф-А се кинеските , за џабе фрлени пари верувај ме ;)

Иначе во моментот користам:

blackberry-torch-9800-main.jpg

sony-ericsson-zylo-mobile.jpg

И:

Alcatel-OT-710-01.jpg

samsung-galaxy-i9000-us.jpg

Во моментов ова користам и сум презадоволен,еден од најдобрите мобилни дефинитивно. :)

Па скоро година и презадоволен сум,особено батеријата камен е.Додека сум тука да прашам,знае некој како може да се заштитат пораките,односно пасворд да се стави на телефонот?

nokia-6600-slide-00.jpg

Додека сум тука да прашам,знае некој како може да се заштитат пораките,односно пасворд да се стави на телефонот?
Нокиите сеуште немаат опција да се заклучат пораките .. Имаш некои апликации на Ови Сторе за заклучување колку што знам , но сите се триал и се плаќаат фулл верзии , а незнам какви се искрено :)

Alcatel-OT-806.jpg

Alcatel OT 806
Добри страни, тач+кверти тастатурче, плус њи-фи. Добро држи батерија, солидна конструкција.
Лоши страни, слаба репродукција на мп3, лош прием на ФМ радио. Кога се обидов преку блутут да го ископирам именикот од Sony Ericsson C510 ми се појави порака Can't open, file is to large. :nesvest:

И
c510-black-payg-x-2.jpg

Sony Ericsson C510 владее!!! Одлична репродукција на звук, одличен прием на ФМ, 3Mpix камера со блиц и аутофокус, солидно држење батерија.

Oд пред некој користам:
nokia-n8-01.jpg
и засега сум прилично задоволен од понуденото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom