Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
е немам пробано со толку многу мб. ама сепак софтверот е добар нема некој грешки во ситни работи кој што нервираат
i zaboraiv drugo nesto ne mi se sviga poso e LG i nema temi za nego a i ne gi podrzuva site igri mislam skoro i da ne pravat takvi raboti za LG...
na pocetok milsev top e telephonceto nisto ne mu fali ama ima mnogu onaka sitni nedostatoci sto duri i nekoj drug poslab tel od SonyErikson ili Nokia gi ima..
toa mislam najloso e so e LG

p.s. ne me svakaj pogresno samo kazuvam raboti za da bide top i da ne mora uopste da go menis vo narednite 2 godini poso tehnologijata brzo se razviva...:wink:

Nokia 6630.
Nokia_6630_phone.jpg

Моментално користам три телефони, за секоја мобилна мрежа по еден:
од вип за пораки од фејсбук (оти само вип нуди ваква услуга и многу ми користи, наместо да се вклучувам на секое да видам што има, известен сум во реално време)

од космофон за 3г интернет (оти е поефтин од т-мобиле и можам повеќе пати месечно да активирам пакет)

од т-мобиле како број што сите ми го знаат и за разговори (оти сите пријатели и роднини се на т-мобиле и поефтино е)

Сакам сите овие услуги да ги нуди една мрежа и да носам еден телефон!

Sony Ericsson W810i ( мазга ) али ептен сум попален сега по HTC па здравје само шо ке дадат плата зимам некој HTC.... само се мислам што HTC...

моментално иам два(Nokia n97, IPhone 3gs) али планирам сеа и двата да ги продадам и да си го зеам ова :)

n97iphone.jpg

Од денес сум горд корисник на Нокиа 5530 Експрес Мјузик :vozbud: најубав роденденски подарот до сега :)

nokia5530xpressmusic05.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom