Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Sony Ericsson K800 Мн си го сакамм.. ми има паднато од тараса едно 5-6 пати и уште нема ни една гребнатинка...:pipi:
[/SIZE][/FONT]

Jas imam telefon iPhone
apple_iphone.jpg

alcatelot256_415.jpg

dscn7145uu2.jpg

Те го мојот крш. Ама многу ми е мил. Прв ми е :)

И ја си имав алкателче ко на другарот Кизо ама го напраив салата, па користев еден хц сони ериксон, за да ме напне мајками и ми купи самсунг сгх - е250 и таќе, битно ми е да се јавам и тоа, ништо повеќе и чат пат некое трансче да си слушнам дури чекам негде некого/некоја :)

Нокиа 1100... имав моторола V3 ама ми падна и не се оклучи повеке ни мајстор не помогна нишо.сега овој нокиата е добра замена додека земам друг.досега ми има пагано ного пати си играм фудбал со него нишо не му е . :)СУПЕР Е! НОКИА ТХЕ БЕСТ!

си имам Sony Ericsson T610 уште од кога почнав да користам мобилен, пред некои 3 години...и не го мењам за жива глава, дур работи како што треба, а до сега немал ниеден проблем!:tv:

motorola c261.....uste malce pa 2 godini kako go imam i dosega mi e najtop telefon poso ne se rasipal za ovie 2 godini.....

sea me napinjaat od doma da zemam nov ama ja ne se zamaram.....inace ako zimam, kje zeam nokia 6300 poso mi e ubav na izgled,funkcionalen,ne e mnogu skap , stilski e najzakon telefonce sto sum go videl.....

До пред некој ден користев Нокиа 3330, сега земав iPhone :pos2:

си имам Samsung X640 веќе 2 години и немам намера да го менувам барем дури работи како шо треба :):)

сони ериксон к310и

Sony Ericsson k300i и очекувам за 5 -6 месеци да се распадне,расипе и слично.
Кутриот се и свашта има претрпено.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom