Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Nokia 6111

nokia_6111.jpg

Nokia 6300 :pipi: и презадоволна сум. Многумина читав се жалат на батеријата.. јас сум задоволна.. јас премногу зборувам и праќам пораки и батеријата ми држи три-три ипол дена.

20061128-nokia63001.jpg

Јас имам вакво... Не е нешо специјално али ми врши работа.. Камерчето и не е толку лошо, ама и не ми е толку требно тоа пошо јас скоро секогаш во мене имам апарат. Меморијата исто така не е голема ама и таа не ми е толку требна пошо во мене секоаш си носам mp3. Значи јасно кажано, го користам само за комуникација и супер ми е
600-Nokia_6230_3.jpg

имам самсунг д900и и топ си е телефончето само единствена мана му е тоа што блицот му е многу лош и тоа што батеријата трае само 2 дена се друго е топ

Имав Sony Ericsson Z530i али пошо ги ебав и внатрешниот и надворешниот дисплеј од вчера имам ново телефонче..
Samsung SGH-J700
7267-SamsungSGHJ700img4.jpg

Мн ми е најтоп и ај со здравје да си го користам :pipi::baeh:

Sony Ericsson w610i

Sony_Ericsson_W610i.jpg

Nokia N95 и баш е супер сега за сега па понатаму ќе видиме ...:pipi::pipi::pipi:

Js koristam Samsung SGH D 840 i epten e dobar.Mislam deka samsung imaat najdobri telefoni,ni nokia nelaze.No vo momentov sekadae vo svetot se hit kineskite cuda :)imam i eden kineski telefon ama eptem e dobar-koska e i mnogu se evtini.

имам Sony Ericsson w580i оваа боја, а сега гледам дека има и бел со портокалово и розеев:( али добро, и вака ми е убав и премногу си го сакам.добра е камерата,2мп иако нема блиц али ја најмногу плеерот го користам:pipi:
b147472.jpg

Истиот од пред 3 години nokia-3220, не ја гледам целта на купување мобилни и курчење пред сите со тоа.
Дури сум горд што имам стар мобилен, затоа што гледам дека многумина имаат комплекс набиено со еден ваков наметнат производ.

На поголем број од тие што највеќе пари даваат за мобилни скоро и да не им треба зошто ретко кој ги бара, па камоли другите додатоци.

И кредит немаат, немој да го заборавиш овој НАЈБИТЕН факт Јоцо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom