Каков фотоапарат имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Одличен блиц имаш, 50ката не е ништо бољи у однос колку добро ќе светне, едино шо е страшно многу побрз али и 4 батерии не се заебанција. Ја 36ката ја користам, 50ката на утакмица едино ако идеш ќе ти се најде. Нема потреба од толку јако.

Од неодамна Canon A590 is

canon-a590is.jpg

I love it:helou:

Samsung S750

и тоа баш таков...црвен :)
Знам дека не е нешто посебно, но брка работа.

А шо велите за ова? :) Руски ФЕД 5в
image-15.jpg

Или пак за брат му Фед 3 ? :)

Canon-PowerShot-A580.jpg
canon_powershot_a580_02.jpg

Сеа си го купив пред некој ден, иначе прв дигитален апарат ми е па... мислам дека е супер:)

Imam Conica Minolta 8 mega pikseli veke pet godini i bese dzver koga go zemav, a sega se nadevam, na nesto novo i podobro vo skoro vreme.

1142584271525683.JPG

абе, гледам доста професионални муабети за слики и апарати правите, па да ве прашам...имам еден стар кодак, ама го треснав 3-4 пати од земја и се, и си функционира он, врши работа, ама сакам да го менувам...гледав некни на ентер, презентација на кодак з1285, и ептен ми се допаѓа а и не е многу скап, негде околу 200 $ (во Америка)...па ако можете да го разгледате, и да ми кажете што мислите за истиот? дали да го нарачувам, со оглед на тоа што имам можност да ми го испратат од таму???

Samsung S750

и тоа баш таков...црвен :)
Знам дека не е нешто посебно, но брка работа.

ај не лажи :baeh: јасно се гледа оти пишува S730 :pos2: се шегувам, навистина така пишува, ама можда грешна слика си ставил....

Canon-PowerShot-A580.jpg
canon_powershot_a580_02.jpg

Сеа си го купив пред некој ден, иначе прв дигитален апарат ми е па... мислам дека е супер:)

И ја размислувам да си купам ваков за некој ден...
И мене треба да ми биде прв...
Фотографи, шта кажете? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom