Каков фотоапарат имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Within abe citav gledav sample-ovi se rasprasuvav gledav za objektivot sirokoagolen bil podobar i ovoj ima takov resolucija odlicna ja vidov ne e deka ja onaka go zemav,ja sum slikal sum pravel odlicni fotografii samo momentalno e potrebno na mojata firma za pejsazi ili crkvi ili cl. da slikam pa zatoa go zemav.
E sega neznaev nesto tolku profesionalno ama poleka poleka nauciv dosta raboti a i forumov dosta mi pomogna i zatoa vi blagodaram.

Од каде ли успеа толку брзо да го земеш бидејки скоро излезе во продажба 450д?
А со што објектив го зема?

А и со здравје да се служиш.

I pokraj naslovot na temata KAKO APARAT IMATE?Jas nemam seuste nikakov,pa zatoa ako moze nekoj da mi dade mislenje za Panasonic DMCFX30EG

Фала Дино на асистирањето т.е. ми го зема зборот од тастатура:)

Aparatot vednas stom sitgna vo impegna go zemav dojdeni bea samo 2 edniot e kaj mene:D.
Do sea da vi kazam bajgi nauciv i slikam i na celosen manual cesto.A i taa finatata ja napraviv otkriv kako,taa vo kujnata so svetlinata sea e vi pratam slika...

imam sony 6 megapixel camera ama sakam da si kupam nekoj podobarrr:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

photosession1ohridkicevmv9.jpg
[/URL] [/IMG]

Canon A560

img_6330_canon_a640_01_450x360.jpg

Добар е за домашна употреба.:helou:

Имам Канон не знам шо верзија но добар апарат е врши работа..

Canon powershot A 550 , топ е :)

Си зедов Olympus E500

e500_5.jpg

Шо блиц? Кога ќе се видиме да го пробам?

Јас ваков имам

20070319023725lq5.jpg

Единствено нешто шо не ми се бендисва е шо нема блиц и макро. Иначе друго се е супер.

Ова во денешно време му доаѓа ко да кажеш за кола, единственото што не ми се свиѓа е што нема тркала и фарови. Другото е добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom