Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dajte nekoe info kako idat torentive denes, dali use se na limit od 30k posto sum na 256kbps simnat. Mi diga torentov 30k ama i da sakam pojse od toa nemoze![]()
Dajte nekoe info kako idat torentive denes, dali use se na limit od 30k posto sum na 256kbps simnat. Mi diga torentov 30k ama i da sakam pojse od toa nemoze![]()
Абе Cabletel се уште побетер.Ако продолжат вака дефинитивно сите ќе им реагираат. Искрено јас па мислев дека им е до интернетот нешто што ми оди споро на торенти. Ако Кабелтел даваат подобри услови слободно може и таму да се оди, бидејки модеми имаме, договори не потпишуваме...така да нека размислат малку, доколку не сакаат да ги изгубат клиентите.
Ako simnuvas so utorrent togas dole desno kaj sto e ikonkata od programata daj desen klik i daj UPLOAD do 10 KB a DOWNLOAD maximum i se potoa ti zavisi od konekcijata sto ja imas?моментално: download 5KB/s, Upload 40KB/s
После колку traffic ти ја скинаа брзината месецов?Сабајле и кај мене има добри брзини, ама во текот на денот, ццц...
Но сега со спуштена брзина иде 28-29 кб/с.![]()
Вчера беше лошо, денес е вака кај мене:
![]()
Обично ми симнуваат кај 15 гигаПосле колку traffic ти ја скинаа брзината месецов?