Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dajte nekoe info kako idat torentive denes, dali use se na limit od 30k posto sum na 256kbps simnat. Mi diga torentov 30k ama i da sakam pojse od toa nemoze :)

Усвари муабетов е купете премиум акаунт... Се надевам дека е само привремено ова. Ако ова продолжи ќе изгубат многу корисници, затоа што кој би зел брз интернет ако не може да спушта... ќе покажит времево како ќе е

Јас сум задоволен од брзината на симнување, макар што симињам преку rapidshare :D

Dajte nekoe info kako idat torentive denes, dali use se na limit od 30k posto sum na 256kbps simnat. Mi diga torentov 30k ama i da sakam pojse od toa nemoze :)

па ти си добар бе со торентите - 30 кб/с е екстра. ја сум на 4 м/бита и ми симиња со 5 кб/с.
на западу ништа ново, и денес споро одат торентиве!!!
споро да им го начукам на тк, мамата нивна :kafe:

Ако продолжат вака дефинитивно сите ќе им реагираат. Искрено јас па мислев дека им е до интернетот нешто што ми оди споро на торенти. Ако Кабелтел даваат подобри услови слободно може и таму да се оди, бидејки модеми имаме, договори не потпишуваме...така да нека размислат малку, доколку не сакаат да ги изгубат клиентите.

Ако продолжат вака дефинитивно сите ќе им реагираат. Искрено јас па мислев дека им е до интернетот нешто што ми оди споро на торенти. Ако Кабелтел даваат подобри услови слободно може и таму да се оди, бидејки модеми имаме, договори не потпишуваме...така да нека размислат малку, доколку не сакаат да ги изгубат клиентите.
Абе Cabletel се уште побетер.
Кај и да е од Телеком ќе има нови понуди, па ќе видиме :)

Вчера беше лошо, денес е вака кај мене:

Untitled1.jpg

Сабајле и кај мене има добри брзини, ама во текот на денот, ццц...
Но сега со спуштена брзина иде 28-29 кб/с. :)

Вчера беше лошо, денес е вака кај мене:

Untitled1.jpg

епа бачко и ти сакаш многу, си уклучил 10 торенти у исто време и сакаш да вадиш со максимум, е тоа малце тешко. Не рачунаш uploadot што го правиш, тоа нормално ти смалува download

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom