Петар-МКД напиша:Ти другарче или си пратен од Роби да пишуваш овде или нешто не е во ред со тебе. Како тоа имаш само 2 поста и си пишал само за Роби добри работи.
Ај кажи ми ти другарче како може во државна фирма да има интернет со прекини цела недела, и тотално да нема интернет 2 дена, ти кажувам конкретен пример на кој сум јас сведок, и многу други. Сигурно нема јас да плаќам 1500 денари за "junk" интернет.
Да се решив, нема да платам за овој месец, ќе го исклучам, или ако сакат они нека ме исклучат. Јас имам доволно средства за да можам да си дозволам брз интернет, па макар и АДСЛ пакет со поголема брзина. И сега додека го пишувам ова, модемот "случајно" ми се рестартираше.
Ако не си знаел, серверот на Роби автоматски ја намалува брзината после 6-7 Gb трансфер без разлика дали тој е направен на peer2peer конекција, или од обично сурфање. Ако не си знаел, ќе ти кажам дека максимумот што го има направено корисник од роби е 30gb, и конекцијата му беше намалена на 64kb.
Mister IQ ? Ti da nemas nekoi privilegii vo ROBI ? Kazi kako da dojdam do tie privilegii ke te pocastam i tebe i serviserot.
Inace vie dvajcata sto se karate izgleda nemate poveke od 16 godini a?
Jas imam kablovski od Robi kako i kako mnogu drugi se prefrliv od ADSL.
Do sega mi e mnogu podobar od ADSL. Od vreme na vreme mi pagja brzinata ama najgolem del od vremeto imam 60KB/s taka da podobro vo Stip dosega nemalo.A ti MISTER PETAR-MKD najdobro e da pocekas WIRELESS.