Епа сеа може, а па некој исто така може и преку IP од ADSL да ти влезе во компјутер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
oxygenne напиша:Мене не ми делува како напад него како обична размена на smb пакети (порт 445)
И како да знам дали ми влегол некој зошто јас имам АДСЛ треба некој програм нешто?vardarce напиша:Епа сеа може, а па некој исто така може и преку IP од ADSL да ти влезе во компјутер.
vlatko напиша:И како да знам дали ми влегол некој зошто јас имам АДСЛ треба некој програм нешто?
Гижо напиша:нешто многу чудно се случува со интернетов на телекабел, де отвара, де не отвара, една страна отвара друга ми покажува дека нема конекција, неможам на мсн ад се логирам
Петар-МКД напиша:Јас не плаќам кабелски интернет за овој месец. 1500 денари нема да дадам за dial-up конекција, затоа што таква брзина имаа последната недела.
Гижо напиша:за мсн беше проблем до мене, сум стаил прокси на интернет експлорер што значи автоматски мсн ги преземаа подесувањата на експлорер
види и кај тебе да не е истиот проблем
што ке се пофалиш за wi fi го бива или не?