Abe i jas imam kabelski internet od Robi u Stip i si e super do sega ovie 6 meseci od kako so go koristam. Ne sum imal nikakvi problemi ni so brzinata ni pa da mi paga interneto, taj deckoto servisero bese epten fin koga se javiv da prazam za poeftinuvanjeto so ke bide oti slusna deka sea poeftin ke bil interneto tuka u Stip od kablovskata,
a ti drugarce Petar-MKD so se tolku nerviras, pa sigurno imat nesto protiv tebe tie tamu od Robi pa taka ti e zboril, oti i na mene ne mi zborese taka.
A i da ti kazam najdobro ke ti bide definitivno da se odkazes od kabelskio internet i da se prikluces na ADSL pa da plakas 2500 mesecno i da mozes samo 4 Gb mesecno da simnes pa posle toa ili ke bides na 64/64Kb/s ili ke plakas plus 200 den. za sekoi naredni 512 fkupen transfer i toa zaedno download i upload za razlika od sega kade so Robi go broe samo downloado a te vidi na slikite so kolku jas simnuvam veke 6 meseci i vidi kolku sum simnal jas za ovie 12 dena i toa uopste ne mi e namalena brzinata.
Izgleda do tebe e nesto problemo Petar MKD oti imam jas isto drugarce so ima isto internet od Robi i isto ima brzina kako mene i mesecno simnuva od 50 do 70 GB i toa non-stop vlece peer to peer, ako ne veruvs eve na krajo od meseco ke ti pratam slika op negovata mesecna statistika kako so prakam od mojta za samo ovie dvatrinaesed dena.