Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не заебавај, истиот пакет го гледам колку.. 2, 3 години? Од ОнНет, па до Телекабел, буквално ист пакет, за иста цена. Изгледа напредок и подобрување им се непознати зборови.vardarce напиша:Кога на некого ќе му дадеш прст ќе ја сака целата рака затоа поарно е да сте ограничени отколку да цицате до максимум затоа што покасно кога ќе се наполни капацитетот ќе се буните дека е лош интернетот на Телекабел. Тоа е македонски синдром, а мислам дека и светски ако се научиш на добро секогаш ќе бараш добро. Што се 81 Mbps на интернет линк за кабловски оператор што покрива реон од 100.000 жители? Телекабел сигурно го откупиле линкот со надеж дека ќе имаат повеќе корисници и нормално е да остават луфта за нив, а не цел да го дадат на моменталните корисници што ги имаат. Они си дефинирале некој пакет кој после одредена количина на симнати податоци ќе му се намали брзината и неможе сега ако имаат слободен капацитет да им дадат од тоа и да не им ја намалат брзината, сепак си се држат до правилата поставени од нив односно до производот што го продаваат.
Bidikov напиша:Decki osven problemot so internetot dali i vie primetivte i problemi so televizijata, zaso kaj mene 2 dena ima cudni pojavi kako sneg, linii i sl.
Inace toa sto poveke me plasi deka problemite so internet-oto moze da se povrzani so problemite so kabelskata mreza, nali radi los signal![]()
frenki напиша:Дали Телекабел ја имаат покачено брзината? Незнам што се случува ама кај мене даунлоад оди со 150-200КБ/сек. Дали ова ќе остане вака или е само 1-во априлска шега, ќе видиме.
Edit:
![]()