512/128 kbps кој после симнати 3 или 6 гигабајти на сообраќај (не сум сигурен точно) ти се намалува на 256/128 kbps за 1500 денари сосе ДДВ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моментално е укинат тој пакет. Не постои! :star: Има само една опција, а тоа е 500 денари со лимит на трансфер 400 мегабајти и цена од 1 денар за еден мегабајт.vardarce напиша:512/128 kbps кој после симнати 3 или 6 гигабајти на сообраќај (не сум сигурен точно) ти се намалува на 256/128 kbps за 1500 денари сосе ДДВ.
Топка напиша:Моментално е укинат тој пакет. Не постои! :star: Има само една опција, а тоа е 500 денари со лимит на трансфер 400 мегабајти и цена од 1 денар за еден мегабајт.
Збориме за Телекабел - Скопје. :star:pcjodamaster напиша:e ti si greska ne e ukinat paketot a toj drugiot ne e od 500 den od 600 e :star:
Точно е! Пишав погоре. Врската е стабилна и нетот е ОК.peter напиша:Jas se javiv u telenet (a kolky sto znam toa e isto sto i telekabel) i taa mi rece deka ima samo eden paket.. od 500 denari so koj imas 400 MB, posle toa se doplaka 1 den za 1 MB so toa sto vkupnata nikad nema da bide poise od 1500 den.
Dali e ova tocno? So koja brzina ide telekabel.telenet i dali e dobra vrskata?
Слободно јави им се и досаѓај им додека не ти ја вратат брзината.. ако можеш/сакаш уште вечерва поразговај си со тие што работат graveyard shift.. и така им е досадно (=Carlito Brigante напиша:128 со 128. Ме мрзи да ја прикачувам сликата од програмот.
Тек е трети јуни. А така е од вчера поручок....
Го тестирав со П. Овердрајв и излезе дека не работи на некомшии.Carlito Brigante напиша:128 со 128. Ме мрзи да ја прикачувам сликата од програмот.
Тек е трети јуни. А така е од вчера поручок....
Друго ми беше муабетот: од друг компјутер поврзан на интернет преку телекабел превземам со 2.5 MB/s. Лудница. Дали тоа спаѓа во вкупното превземање?
Carlito Brigante напиша:Го тестирав со П. Овердрајв и излезе дека не работи на некомшии.![]()
Carlito Brigante напиша:Го тестирав со П. Овердрајв и излезе дека не работи на некомшии.![]()