Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И кај мене фура одлично, јас веќе симнав 10Gb
110168149.png

Но,колку што гледам по форумите по реакциите на некој корисници се прашувам дали сме на ист провајдер на интернет.Кај некој е ултра лошо а кај некој(вклучувајќи ме мене) се ко шо вели во договорот.Иначе играм Call of duty 2 и не сум имал проблем со латенција.By the way, зш na LA VISTA ISP му покажува Македонски телекомуникации , а кај мене MEGANET и од кај па се појавија овие,мислев досега дека телекабел зема од НЕОТЕЛ.

Зора ме изненади денес коа на плаќање ме почести со 1 мегабит брзина...одма тест и...

Еве кај мене денес, после 17-18Gb traffic:
112773050.png

Секоја чест за Телекабел.

Ја користам кабелски од ТЕЛЕКАБЕЛ али на Водно...Значи ТЕЛЕНЕТ. Брзина ти е 1024/256. 500 денари ти се 600 МБ, а неограничен трансфер со иста брзина ти е 1500 денари. Не паѓа, бар кај мене, екстра си работи. Може да ти ја намалат брзината после 10ГБ али не подоле од 400мбпс.

Поздрав.:salut:

Mac)) напиша:
Зора ме изненади денес коа на плаќање ме почести со 1 мегабит брзина...одма тест и...

Исто и кај мене... убаво изненадување ни приредија. :smir:

а, колку пари плаќате за интернетов ? :)

ZIKS напиша:
а, колку пари плаќате за интернетов ? :)

1500 ден. неограничен интернет пристап. Иако пишува дека после 6 гб намалуваат брзина мене никад не ми намалиле колку и да терам. Задоволен сум ептен. :smir:
114814460.png

Еве го резултатот кај мене. :wink: КТВ Зора FTW! :smir:

Telekabel ја дигнаа брзината на 2048/512kbs , a ja намалуваат после 15-20gb на 1024/256kbs(неограничен traffic за 1500ден) , подобро од ова нема во Македонија.А ме радува натпреварот мегу кабелските оператори, дечки сега ке пага цена и ке рипаат брзините.Cabel is the future!!!

Swifty напиша:
1500 ден. неограничен интернет пристап. Иако пишува дека после 6 гб намалуваат брзина мене никад не ми намалиле колку и да терам. Задоволен сум ептен. :smir:
114814460.png

Еве го резултатот кај мене. :wink: КТВ Зора FTW! :smir:

Posto planiram da se prefrlam na Zora, me intresira kakva e stabilnosta? Dali se slucuva da snemuva internet na podolg period?

I kaj mene e extra so brzinata. Nekad znae i da padne na 5-6 min ama pak doaga. Taka da sum prezadovolen zasto gledam kaj drugite kako e i ispaga deka ovoj e najboji (1024/256kbs 1500den). EXTRA!!!

niko_cobra напиша:
I kaj mene e extra so brzinata. Nekad znae i da padne na 5-6 min ama pak doaga. Taka da sum prezadovolen zasto gledam kaj drugite kako e i ispaga deka ovoj e najboji (1024/256kbs 1500den). EXTRA!!!

Za zora zboris ili za telekabel?

Оваа брзина за 1500 ден. месечно.
Подобра понуда стварно нема!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom