Како знаете дека сте вљубени?

• Креатор на темата Креатор на темата Lil-Krist**
  • Време на започнување Време на започнување
ne se slagam

ej ova so peperutkive e filmska izmisljotina.

ПЕПЕРУТКИ постојат. Некои се надвор на ливадата, а некои внатре, во стомакот. А уште кога ќе ти се случи со непознат човек да имаш пеперутки взаемно (човек 1. маж 2. жена) тогаш е она тоа правото. И тоа е чувство кое јас го нарекувам примарна вљубеност. Ајд поздрав

Ako na nekogo mislite po cel den, ako za sredbata so nego-nea se podgotvuvate poveke od normalno, ako ne mozete da ja simnete taa glupzva nasmevka od vaseto lice, ako nemate potreba za hrana i voda kako normalno,ako so netrpenie cekate da dojde casot koga ke se sretnete so sakanoto lice, a koga ke go vidite zaboravate sto ste sakale da mu kazete, cuvstvuvate slabost vo nozete, racete vi se potat, zabrzano disete, ponekogas davate nelogicni i glupavi odgovori na prosti prasanja, se cuvstvuvate kako da ste podnapieni,definitivno ste vljubeni i vi nema spas!

Кога не можам да престанам да мислам на него, кога ќе го видам се осеќам дека летам и ми се чини дека во тој момент времето е сопрено ...
не ми текнува друго ама вонглавно то е то.

кога знам дека без тој силен Ангел јас не можам да дишам убаво, ми недостига воздухот без него, знам дека нема никои други раце на светот кои можат да ме држат нежно како неговите.знам дека не можам никогаш да сакам никој друг на оваа земја, за мене само тој е, мојот прекрасен силен Ангел, во неговите очи само јас гледам како сакам да го живеам животот.

Хм,кога знам дека сум вљубена.Обично не се замарам да си поставам прашање дали сум или не сум не се преоптоварувам со тоа.Се додека партнерот не спомне за своите чувстав.Дури тогаш станувам свесна дека таа личност ми значи.

Убав ми е животот и се ми е забавно :wub:

Мислам на него повеќе од што мислам на себе.
Се доведувам себеси до точка на нервирање кога ќе се скараме макар и за најмала ситница. :)

Ги гледам сите нејзини особини како доблест... И да повеќе мислам на неа отколку на себе...

Мислам дека ако самиот се прашуваш дали си заљубен, тоа значи дека не си.Кога ќе бидеш-нема да се сомневаш, ќе знаеш...срцето ќе ти каже.:pipi:

Da ne mozes da se skoncentriras na nisto drugo osven na nego

Zaljuben si koga se plasis da zaspies,zatoa sto realnosta e podobra od sonot :)

hahahah :) Ednash ke se zaljubish i poveke pati ke zasakash nekogo :) Toa ke go znaes ko ke go imash onaj/ona vistionskio/vistinskata do tebe :) A ja kako se osekam ko ke zasakam nekogo?

- Even if he stands right besides me, I still miss him

Знам дека сум заљубена (или дека ме привлекува личноста) кога во нејзина близина ми полудеваат хормоните и ми доаѓа силен нагон да ја бакнам.

Откако ќе го видам, имам воља и елан да правам се, а обично немам.
Секад ме приметувале дома -.- xDDD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom