Како знаете дека сте вљубени?

• Креатор на темата Креатор на темата Lil-Krist**
  • Време на започнување Време на започнување
Знам по многу едноставна работа..ако ми се дига кога е она у близина , ми се свиѓа и би ја женел одма :D

пијам инсектицид за да ги убијам пеперутките во мојот стомак

Што чуствувате кога сте вљубени, како знаете дека сте стварно вљубени...опишете како се чувствувате...Јас искрено незнам...не сум сигурна дека ова што го чувствувам е љубов
:smir:
Па ако секое прво станување помислиш на личноста за која мислиш дека си вљубена и посакаш да му се јавиш или ти прострујува нешто низ телото од самата помисла на него....
е тогаш нема промашај 100 % си заљубена.

Pa pogolem del od vremeto mislam na nea, koga sum so nea ne ni znam sto zboram srceto mi lupa kako da sum prv pat so devojce a i cel se tresam(ova mi se ima sluceno samo so dve devojki)posleden pat osetiv pred nekolku dena ama za zal taa ljubov ne mi e vozvratena taka sum so prazni race

srceto mi lupa kako da sum prv pat so devojce a i cel se tresam
да си напраиш ти крвна слика и ЕКГ. Да не не е од љубов... ти се мели в умот? осеќаш трпки по телото? гадење и повраќање? столицата дали ти е редовна и нормална?

[quote="Rousso, post: 4534063"srceto mi lupa kako da sum prv pat so devojce a i cel se tresam

да си напраиш ти крцна слика и ЕКГ. Да не не е од љубов... ти се мели в умот? осеќаш трпки по телото? гадење и повраќање?[/quote]
Ako nemas nekoe pametno mislenje ne me citiraj

Ako nemas nekoe pametno mislenje ne me citiraj

загрижен сум за тебе, неќам после да се кајам цел живот шо не сум ти дал совет.... младо дете си не се играј со такви работи. то се е еден ден работа на матичен и лабараторија и после можеш рает да си кажеш “не сум болен, заљубен сум“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom