Како живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
живеам како што мислам дека треба. Уживам во секој миг среќна сум, се смеам, забавѕвам, сакам, ме сакат тршам (можеби малку повеке од нормално) и тоа

Турбо 24/7 Party party party!!! :je:

Спијам .. Цигара .. Јадам .. Цигара .. Кафе .. Цигара .. Муабет .. Цигара .. Шетам .. Цигара .. Јадам .. Цигара .. Кафе .. Цигара .. Глеам ТВ .. Цигара .. ПЦ .. Цигари .. Кафе .. Цигара .. Шетам .. Цигара .. ПЦ .. Цигара .. Јадам .. Цигара .. Табла .. Цигара .. Џаболебарам .. Цигара .. Кафе .. Цигара .. Расправија .. Цигара .. Спијам ...

И пак од почеток .. Менувам само неколку ствари секој ден

Живеам за да умрам...
А животот какви случки ќе ми донесе тоа никој не може да го знае...
Едноставно живеам ден за ден...

Генерално како што сакам. Мал дел како што треба. Минимален како што морам.
Пливам низводно, паѓам, станувам, влечам со себе многу луѓе и ептен ми е мило... модринките исчезнуваат за одредено време :pos:...скршениците заздравуваат, подголтнувам и вода по малку, ама не е страшно :)прсти во грло и повраќај:pos:

„Život je more, pucina crna,
po kojoj tonu mnogi što brode.
Nije mi srce plašljiva srna.
Ja se ne bojim velike vode.

Lome me vali, nose me struje.
Oseka srece, a tuge plima.
Šiba me nebo bicem oluje,
al' još se ne dam i još me ima.

RespecTed напиша:
Живеам за да умрам...

Zivees za da umres??? Site sme smrtnici da, no do zivees za toa?

Пробувам да си ги усогласам желбите со општоприфатените норми,али у принцип живеам како што мислам дека за мене е најдобро имајќи ги во обзир и другите,нормално.Секогаш го барам најбезболното решение.Моите желби да бидат исполнети,без некој да биде повреден.

RespecTed напиша:
Живеам за да умрам...

mislam poglupa fraza ne mozese da smislis, pa ja opna ovaja..
:tapp: :tapp:

сеа за сеа топови, шо сакам праам, и живеам онакак баш ко шо сакам!!!
сеа за сеа така а за натака ке видиме!!!

Како што тие околу мене мислат дека треба, дека, нАли, првороден сум.. има живот и без факултет, ама како да сфатат дека имам еден куп планови кои не можам да ги остварам додека студирам, а после ќе биде касно..

Pa so znam stnavm kaj 12 satot jadam izlegvam na kafe setam se vrakam rucam sednuvam na komp negde 3 sati pa stanvam gledam nadvor so e kako e se dogovaram za vecer i pak izlegvam vecer do kaj 3 satot setam i idam doma eden sat na komp i legnuvam :) i to e najcesto zavisi od denot :)

ziveam i se prasuvam
da se bide prosecen covek e prokletstvo ili blagoslov ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom