Како живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Живеам како што сакам.....Освен кога сум во студио и работам е тогаш морам да почитувам некои норми и правила.....А потоа јас си знам.......

pravo da vi kazam ic ne ziveam kako so sakam.vikaat minutite so nosat u zivotot ne nosat godinite,koj se nadeval na vakvo nesto.nemoj da me mislite za nekoj pesimist,korav igrac sum,samo minam niz nekoj tezok period i moram nekade da si ja napisam makata.a kade ako tuka ne?
nema da vlagame u detalji neli,na nikoj ne mu se interesni tugjite problemi,site imame dovolno svoi.Se nadevam na podobar zivot veruvam vo toa.pozdrav i fala na "prasanjeto" kako ziveam.:helou:

Мал сум уште,али до сеа уживам!Цел ден се смеам(познат по тоа),кулирам,Уживам-ЕДНОСТАВНО: ЖИВЕАМ :helou:

ziveam kako sto znam sloboden i sam ( ne bas sam ali ... seuste mi izdruzuvaat ) kako vo pesnata .....

Ziveam taka kako sto custvuvam...

ziveam onaka kako sto sakam a toa e veselo,optimisticki,vljubeno..ne dozvoluvam nikoj da upravuva so mene,fala bogu nezavisna sum od moite pa i da sakat nemozam da mi stavat granici.go cenam zivotot mn i se trudam sekoj den da go napravam sto e mozno podobar.znaci maksimalno go koristam.ic ne me intresira sto mislat dr za nacinot na koj ziveam,gledam samo mene i na moite najbliski da ni bide dobro.

Jas ziveam spontano,bidejki taka mi e podobro,sekogas koga sum planirala nesto,toa obicno ne izleguvalo taka kako sto treba,i vaka mi e super!pozzz...

деновиве со матурите живеам турбо, 20 саати на нозе, 4 саати за спиење

ми е смачено да живеам по туѓи правила.само можам да нагаѓам колку е ослободувачко чувството кога ти си тој кој поставува и следи правила, а ги крши нормите на стариот диктатор.пред да станам премногу поетична,ке заклучам дека посреќен е оној кој си го слуша сопственото срце, јас досега повеќе ја користев главата...

Како слободен стрелец и бунтовник секогаш со причина :)

си живеам баш онака како што јас сакам и ми е најубаво(иако поради тоа се карам со мојве дома али...),си се забавувам максимално си се смејам нон-стоп:smeshko:се водам според она don`t worry be happy и мети си(охридски израз):music3::zver:

mislam deka ziveam sea za sea super no moze i podobro

Ziveam kako sto sakam i kako sto treba, znaci jas znam sto treba da sakam i kako mozam da ziveam. Zadovolna sum od ona sto zivotot mi go pruza i jas seto toa ubavo go zemam za sebe. Se sto zacrtav si ostvariv i se uste sakam da mi se ostvaruva. Znaci zivotot mi ima smisla, go sakam kakov sto e, ne ziveam zaradi nekoj drug ili drugi zelbi tuku samo za sebe licno. Se sto ke napravam ja za sebe si go pravam. Super mi e ako go izostavime minatoto.

Живеам како што сакам како јас што мислам дека треба..правам работи што мене ми се свиѓаат и не се замарам со туѓи мислења дали на некој му се свиѓа тоа или не.Не живеам за други -живеам за самата себеси.Гледам само да ми е мене добро и на најблиските.Постепено си остварувам некои цели така да животот ми има смисла.Имам се што ми треба што ми е најважно секогаш може подобро ама почитувај си го она што е свое

Живеам спрема своите потреби и онака како што јас сакам, без никој да ми наредува. Животот е убав, али кога сам ќе си го направиш да ти биде таков. Ризикувам бидејки мислам оној кој не ризикува никогаш нема да доживее разочарување, нема да остане без своите илузии, нема да страда како како оние кои пред себе сон кој го следат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom