Hm me nervira kolku toa covek moze da bide ogranicen i neotvoren za znaenje,neinformiran i na seto toa da odgovara so uste pogolemi gluposti.A za tebe ko osoba pa ne te znam,mozda si fina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А јас си стојам на збор дека марихуаната не е штетна по здравјето.
Не бе кој вика дека е штетнам, земи користиси тоа секој ден место паста за зубиА јас си стојам на збор дека марихуаната не е штетна по здравјето.
Ne gizo radi nejze i pocna celata diskusija, a ako primeti site ostanati diskutiraat potkrepeni so argumenti itn ia ja vozvrakam na ist nacin, ama covek treba da e otvoren da nauci nesto novo,a ne najgolemiot arguement da e ja pafkam i radi toa znam.
Hm me nervira kolku toa covek moze da bide ogranicen i neotvoren za znaenje,neinformiran i na seto toa da odgovara so uste pogolemi gluposti.A za tebe ko osoba pa ne te znam,mozda si fina.
Ko prvo i osnovno od kaj pa ti sea se najde zasegnat vo celava situacija, ja tebe ti se obrativ i kone tebe beshe namenet postot, ne ne beshe tuku konkretno na edna osoba zatoa buzzl off be.Ти ма шо мислиш само тебе ти дале очи да читаш и да се образоваш?
Ние демек дебили сме другиве? Плус ако ТОЛКУ многу си се образовала ЌЕ СВАТЕШЕ ДОСЕГА дека верувањето е многу РЕЛАТИВНА работа и луѓето сами избираат на кој извор ќе веруваат. А под поимот НАУКА и ИНФОРМИРАНОСТ не се подразбира некоја веб страна што си ја понудила како извор на тврдења и експертизи. Постојат уште милион други што ќе противречат, или ке тврдат нешто изменето/дополнето/контрадикторно. Фактички секој нов ден, секоја област што е предмет на научно истражување се дополнува со нови докази и факти и никогаш не може да се заклучи дека БАШ ТОА Е ТОА на кое треба да се верува, или ТОЈ Е ТОЈ што е миродавен да го даде конечниот одговор. Ние самите си избираме.
И ако се прашуваш во себе... ДА! И јас сум пушел некогаш марихуана и тоа МНОГУ. Затоа ми е вака испиен умов![]()