Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
За мене не е решение марихуаната...што ќе избегаш од реалноста,ќе влазеш во некој филм ама незнаеш каков е па може и да те тресне од земја....така да златен алкохол доволно ми е да заборавам на проблемите а пак да останам присебен

За мене не е решение марихуаната...што ќе избегаш од реалноста,ќе влазеш во некој филм ама незнаеш каков е па може и да те тресне од земја....така да златен алкохол доволно ми е да заборавам на проблемите а пак да останам присебен

Збогум рак на бели дробови, добредојде цироза.:pos2: :pos2:

така да златен алкохол доволно ми е да заборавам на проблемите а пак да останам присебен

Хах.. најди еден човек кога ќе се начука што може да се контролира.. и што прави, и што зборува... а во некои случаеви и што испушта од телото (дали од уста, дали од друго место :) )

priseben???alkohol???cek da razmislam pod koe dejstvo najvise gluposti praev/praam......:party1:....a baska tek doznav koga drugite mi kazaa....:nesum:

a alkohol e resenie?:uvo:

mm.. Zemzela ne zbori koga neznaes.. Probaj pa komentiraj.. Marihuanata jezda te opusta i sve toa ama ne te gubi pa da imas dupka toest krater vo memorija posle toa i da neznaes so prajs.. Ako zborime za prisebnost.. Pojse si pri sebe od treva odkolku od alkohol. ;)

mm.. Zemzela ne zbori koga neznaes.. Probaj pa komentiraj.. Marihuanata jezda te opusta i sve toa ama ne te gubi pa da imas dupka toest krater vo memorija posle toa i da neznaes so prajs.. Ako zborime za prisebnost.. Pojse si pri sebe od treva odkolku od alkohol. ;)
Море и тоа и тоа те убива ако земеш премногу и неконтолирано. Само од марихуаната нема да ти пука глава сабајлето а и мнооогу помала е шансата да повраќаш.

Od treva se povraka samo ako e nekoja teshka hemija i da ti se napraj losh film...togash si ja *bal utkata...inache nema shansi da povrakash od mara.....:salut:

Хах.. најди еден човек кога ќе се начука што може да се контролира.. и што прави, и што зборува... а во некои случаеви и што испушта од телото (дали од уста, дали од друго место :) )
Има разни пијанства јас сум од тие добрите не сум насилен се смеам едно друго... незнам за марихуаната ама знам дека повеќе се шансите да те бедоса, а дека не те боли глава да тоа ќе да е најдобро

Има разни пијанства јас сум од тие добрите не сум насилен се смеам едно друго... незнам за марихуаната ама знам дека повеќе се шансите да те бедоса, а дека не те боли глава да тоа ќе да е најдобро
Греота.

Se so merka i alkohol i trava ... koj en znae ili ke lazi ko svinja na cetri noze ili ke se stonira pa ke go brkaat marsovci a on nema da moze da se mrdne ...losho losho

Abe sega ke brka to sho ke mu se brka,a od kade toa deka brkat marsovci...si brkal nekogash? :P
Vidi brat cigarite se poloshi od trevata ako gi preterash,a trevata ako ja preterash ke zastonirash i ke si legnish ke prespiesh i kraj.So cigarite ke lapnish nekoe apche za da ti pomini glavata od bolkite...toa tie + hemija.
I edno kazi mi koj umrel od pushenje na trebva? :D

Марсовци да те бркаат треба да е LSD-изирана или magico печуркосана травата бе.... :)
Од чиста не те бркаат марсовци... :pos:

Абе не се сите за трева, знам многу луѓе што го јадат бедот на трева....
Тревата ти е психолошка работа, и треба да знаеш да ја возиш, да си го направиш филмот (а и искуството си го прави своето:toe: )..... највеќе зависи од друштвото и атмосвера.

Сето ова го зборам под услов на добра трева (ТХЦ, без хемии)

Инаку тоа веќе е кажано а мислам дека сите кој ги конзумирсаат двете ствари ке се согласат дека алкохолот е по проблематичен (се прават повеке глупости, помала самоконтрола, поголеми последици утредента, од претерување исто така поголем Бет итн.)

-Мое мислење, се е добро додека не ти избега од контрола, и додека ти го возиш него, а не тоа тебе....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom