nemojte slucajno ne za mareto
![]()
Ako ne ste sekoj den so nea i ako ne ja zloupotrebite nema da ve zaebe lele ko zena e :pos2:
koj pameten zbor, ali samo sto kjuti toa e prednosta

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nemojte slucajno ne za mareto
![]()
Ako ne ste sekoj den so nea i ako ne ja zloupotrebite nema da ve zaebe lele ko zena e :pos2:
За мене не е решение марихуаната...што ќе избегаш од реалноста,ќе влазеш во некој филм ама незнаеш каков е па може и да те тресне од земја....така да златен алкохол доволно ми е да заборавам на проблемите а пак да останам присебен
така да златен алкохол доволно ми е да заборавам на проблемите а пак да останам присебен
За мене не е решение марихуаната...што ќе избегаш од реалноста,ќе влазеш во некој филм ама незнаеш каков е па може и да те тресне од земја....така да златен алкохол доволно ми е да заборавам на проблемите а пак да останам присебен
Море и тоа и тоа те убива ако земеш премногу и неконтолирано. Само од марихуаната нема да ти пука глава сабајлето а и мнооогу помала е шансата да повраќаш.mm.. Zemzela ne zbori koga neznaes.. Probaj pa komentiraj.. Marihuanata jezda te opusta i sve toa ama ne te gubi pa da imas dupka toest krater vo memorija posle toa i da neznaes so prajs.. Ako zborime za prisebnost.. Pojse si pri sebe od treva odkolku od alkohol.![]()
Има разни пијанства јас сум од тие добрите не сум насилен се смеам едно друго... незнам за марихуаната ама знам дека повеќе се шансите да те бедоса, а дека не те боли глава да тоа ќе да е најдоброХах.. најди еден човек кога ќе се начука што може да се контролира.. и што прави, и што зборува... а во некои случаеви и што испушта од телото (дали од уста, дали од друго место)
Греота.Има разни пијанства јас сум од тие добрите не сум насилен се смеам едно друго... незнам за марихуаната ама знам дека повеќе се шансите да те бедоса, а дека не те боли глава да тоа ќе да е најдобро