betogrozdanov45
мајстор за гибаници
simonce* напиша:Nikad neam probano a ne ni planiram....kako vlijae marihuanata na zdravjeto????>>??mislam loso...
Го имате истиов одговор и од мене.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
simonce* напиша:Nikad neam probano a ne ni planiram....kako vlijae marihuanata na zdravjeto????>>??mislam loso...
Ај немојте вака да кажувате нешто на памет: Koката се мешала со песок, земја, отров за глувци, гипс.Vlad II Draculea напиша:Дајдо дека ја мешаа, ја мешаат... Ко демек ко че умри че реча не умре од коката, од песокта умре..... дека не е чиста, не е...бизнис
gOJDO напиша:Ај немојте вака да кажувате нешто на памет: Koката се мешала со песок, земја, отров за глувци, гипс.
Хероинот го мешаат со отров за глувци и гипс, тоа е точно.
Но за кока горе наведените мешања се чисти киксеви.
Пошто не сте виделе кока очигледно, коката е бела како снег иситнета во ситни кристални прашинки како шеќер во прав.
Ако ја измешаш со било што од ова горе, нема да личи на кока и дилерот никогаш нема да ја продаде.
Дилерите ја мешаат со субстанци кои имаат анастетичко дејство, а на лик се бели или прозирни: анестезија за заби, апчиња ко андол и аналгин и сл. Можеби вас ќе ве прелажат дека кока е песок или земја, но не и нивните стални клиенти.
Истото е и за марихуаната, има копуци-дилери кои ја мешаат со чај, оригано или некое слично зелено растение. Секако тој што пуши редовно веднаш ќе забележи и ќе му ја рекламира купената стока.
VirtualA напиша:Коката е бела во Колумбија
Кај нас е кафеава
Има многу луѓе умрени заради миксот (особено со гипс)
Не се глупости, факти!
Има се низ овој свет,не сумњам а баш за Прилеп се ми се верува,нај крими град у Македонија,таму до пари да дојдат и со ланата ке ти ја помешат.Кога и да одам у Прилеп мора или радиото на колата ке ми го украдат или стаклото на колата ке го скршат,само некоја пиздарија да направат,па сега и кашикари почнаа да фрлаат,добро бе има ли закон у Прилеп?Ај тие диклевци ги смирија сега кој ви праи бељи,неки нови клинци или опет стариVirtualA напиша:Во Прилеп имаше смртен случај токму заради тоа што дилерот ја помеша со гипс
Јас мислам дека не само што ги знае туку и ќар има од тие криминалци,кога сакав да пријавам у полиција кога ми ја опљачкаа колата,апарат од 400 евра,радиото,пари,братучед ми вика,дај заеби џабе ке пријавиш поврзани се:lud: си викам шо град ке да е овој,мора под итно да се смени нешто таму за никаде сте ,сериозноVirtualA напиша:Исти се
Полицијата ги знај сите наркомани и дилери и ништо
Да се помочам у државата