V
Vlad II Draculea
Гостин
Седи сине сега имам трава у потпис и Џек сум... ж
седи не ми опинај
седи не ми опинај
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zavisi na kakva zurka ama kazi sho ke praish koa ke pochesh da stonirash na zurka aSharminator напиша:Абе видете сеа. Марата како мара, не е многу страшна. Неа често ја користат многу студенти, особено за журки, а некои и кога учат. Ја за со учење неам пробано, ама за журка ствара добра атмосфера прај.
Е сеа за другите дроги, ни сум пробал ни па имам немера. Знам едни шо земаа како завршија.
neo-geo напиша:а шо ти е ова у потпис?
ај некој што знае енглески нека преведе:icon_roll
![]()
Офчар напиша:тоа се вика ПОМОДАРСТВО..
значи, ќе и пројде..
Sharminator напиша:Абе видете сеа. Марата како мара, не е многу страшна. Неа често ја користат многу студенти, особено за журки, а некои и кога учат. Ја за со учење неам пробано, ама за журка ствара добра атмосфера прај.
Е сеа за другите дроги, ни сум пробал ни па имам немера. Знам едни шо земаа како завршија.
ti koka ako si videl ednac u zivot dobar si a kamoli da se "nasmrkas" nogu bogatasi izlegoa u Makedonija duri i koka smrkaat da vi ebam golite kucina,abe Whitney Houston ke ja ubiea dilerite so ne si izmirila obvrskite za da im plati kokata pa vie koka ke smrkate,nemate leb da jadetegOJDO напиша:или евентуално нашмракј се кока!
Мора да си искривен за да се журкаш убаво, иначе не ја бива трезен!
astrion напиша:ti koka ako si videl ednac u zivot dobar si a kamoli da se "nasmrkas" nogu bogatasi izlegoa u Makedonija duri i koka smrkaat da vi ebam golite kucina,abe Whitney Houston ke ja ubiea dilerite so ne si izmirila obvrskite za da im plati kokata pa vie koka ke smrkate,nemate leb da jadete
abe ima ludi nogo ama za toa ima i strana u Vecer za niv se vika -MaturantiVirtualA напиша:Има и кока кај нас, али најчесто е мешана со земја, отров за глувци, па и гипс
Треба да си :lud: за да земиш такво, а особено бред журка.
На нозе нема да можиш да стојш а камоли :je:
imas interesen avatar,pozdravgOJDO напиша:добри сте вие дечки!
а ти astrion ако живееш бедно....жал ми е друже, не сум ја крив
ova e najgolemata glupost sho ja imam prochitano na forumov da beshe taka znaesh li kolku mrtvi luge ke imashe aVirtualA напиша:Има и кока кај нас, али најчесто е мешана со земја, отров за глувци, па и гипс
Треба да си :lud: за да земиш такво, а особено бред журка.
На нозе нема да можиш да стојш а камоли :je:
NEMAM, a da ne slucajno imas teleska glava:lud:gOJDO напиша:ај провери да не имаш залепено огледалце на мониторот?
Дајдо дека ја мешаа, ја мешаат... Ко демек ко че умри че реча не умре од коката, од песокта умре..... дека не е чиста, не е...бизнисdajdo напиша:ova e najgolemata glupost sho ja imam prochitano na forumov da beshe taka znaesh li kolku mrtvi luge ke imashe a![]()
ne mi se veruva ej :pop: