831
רַב אושר של חוכמה
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 7.014
- Поени од реакции
- 12.693
кој е овде гевгеличанец?![]()
Никој ама морав да спомнам за да не бидат увредени само кумановчаните

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кој е овде гевгеличанец?![]()
Никој ама морав да спомнам за да не бидат увредени само кумановчаните![]()
ама точноо оти слабо на разбирте тиа уд југо шо сме
среќна нова година на сите
јас си се частив шатор за растење за нова година![]()
Ако не можеш да ги опраиш - прикључи им се....Ќе се пафка за новава? Јас не можам со целава шабанериска еуфорија, ми создава бед вајбс![]()
Ти од Џевџелија си? Мене ѓевѓеличанец ме иницираше во мистериите на светата тревка
Ќе се пафка за новава? Јас не можам со целава шабанериска еуфорија, ми создава бед вајбс![]()
неможи за лек да се најди периодов!![]()
абе и реално многу малце е застапена сепак нели секој со своите контакти... зависи и колку ќе се потрудишИма ама малку дават, секогаш е вака овој период.
не е баш така...еве ќе наведам случај, лек кој пред 45 години се произведувал во повеќе држави и се користел, полека се укинува, сега откако го прекина и Блгарија во Европа го нема, само Канадса уште прави. Имаат некој веледрогерии залихи од блгарскиот, ама го продава 25евра кутивче а блгарскиот беше 0,6 евра......Заостаната држава и менталитет од времето на пештерскиот чоек. Немат спас за овај прост и закочен народ.
Лекот е бегство од овде шо побрзо и подалеку!
Страшно е ова...
не е баш така...еве ќе наведам случај, лек кој пред 45 години се произведувал во повеќе држави и се користел, полека се укинува, сега откако го прекина и Блгарија во Европа го нема, само Канадса уште прави. Имаат некој веледрогерии залихи од блгарскиот, ама го продава 25евра кутивче а блгарскиот беше 0,6 евра......
Ова мислење е од темата за Кили, ама го цитирам тука затоа што мислам дека тука е местото за овој одговор. А и поназад на оваа тема се дискутирало за овие работи.http://www.cannabis-med.org/studies/study.php
Не знам дали имаше можност да го следиш семинарот од Rick Simpson во скопје многу че ти беше појасно, Кили таму беше...![]()