Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
па во принцип секогаш кога имам презервативи или кодноми сеедно ги искористуваме, и ако уште ти се сака а нема пари ќе се контролираш :)
јес да и кога имам заштита некад сакаш и без неа :)

на тинејџерска возраст....лошо е...ќе ти се упропастат најубавите години...ќе гледаш како врсниците со го живеат животот...
and you can't do anything about it!

zarem e loso da si tatko:(stoe tolku loso, nekoj ocajnicki se trudi da stane tatko .bezrazlika na godini .:toe:

не е воопшто лошо да станеш татко.. . ама ако ти е у план а не да ти дојде како изненадување а посебно на млади години.

Овде може да се продолжи,слична е темата.

многу поубаво е без кондом, ама ако се одземе стресот заради ризиците(болести, бебе :) )

Се знае дека без кондом е поубаво....ама тука веќе се ставаме на преголем ризик а зошто добро познато ни е на сите не мора да спомнувам...затоа сепак преферирам со кондом....

Pa normalno deka bez, samo nikako na pijano. Sekad trezen. No toa ne znaci ne go koristam i koga sum trezen. MNOGU retko se slucuva da ne koristam, epten koga e zord situacijata, inaku redovno.
Filingot e mnogu porazlicen bez prezervativ, ne znam zosto, samo potrebna e sigurnost vo samite sebe i vo partnerot za da se opustite do tolku. Toa e sovet od mene.

bez kondom normalno ali moras da se pazis sekoj mig , vaka so si e sigurno sigurno e staj kondom i uzivaj :)

Ima kondomi so koi cuvstvoto ti e isto kako i bez, pa duri i podobro... Pa taka definitivno so... (mislam na nekoi vidovi durex:sensitive, fantasy love i sl.)

Во секој случај,на голо си е на голо,колку и да е добар и прилагодлив кондомот

Ebenje so kondom e kako da se banjas so corapi...ili pak kako da lizes sladoled niz prozorec!...

без кондом секако
али јбг не се пика секаде така :)

Без кондом е филингот. Така има заемно задоволство. Со кондом, ко да земеш да мирисаш цвеќе со гас маска.

Па ако е љубов у прашање, кондомот не доаѓа во предвид, зашто вака се чувствувате како едно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom