Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Bejbi 17 ptretpostavuvam deka imas malku godini a uste pomalku iskustvo vo seksot (sto ne mora da e tocno), zatoa posle nekolku stotini seksualni odnosi na site mozni nacini i mesta ke ti stane jasno deka bez kondom zadovolstvoto e daleku pogolemo i za maskoto i zenskoto, ama definitivno kondom treba da se koristi ako ne si so redoven partner.

Без е поубаво али неможеш секогаш да ризикуваш...од кол на кол ќе се наденеш на нешто

Iskrena da bidam nemam iskustvo. Sepak, postiram tuka poradi iskustvoto koe go zdobiv po razgovorot so mojot maticen ginekolog vo vrska so prasanjeto:koga e poubavo,so kondom ili bez! Ginekologot e masko, i mi istakna deka po tolkugodisnoto iskustvo, nikoj mu nema tvrdeno deka seksualnite odnosi bez kondom se pozadovoluvacki ili slicno. Koga stanuva zbor koristenje zastita pri seksualni odnosi, najmalku bitniot problem e bremenosta, ako se sporedi so serioznosta na prenoslivite bolesti so koi mozete da se steknete pri seksualnite odnosi. Tokmu poradi toa, SEKOGAS treba da se koristi kondom. Ova se odnesuva najmnogu na tinejdzerite, lica pod 20 godini, zasto vo ovoj period najlesno se steknuvaat seksualno prenoslivite bolesti, koi imaat katastrofalni posledici vo ponatamosniot zivot! Sekogas treba da se koristi kondom!

Дурекс или татко - изборот е твој

epa LUGE ovaa tema ja otvaram da vidam kolku mladata populacija koristi prezervativi

p.s 5min slatko cel zivot TATKO

dobra tema.....
koga imam sex, gledam da koristam zastita...vo teorija....ama koga ke dojde vremeto zamizuvam za site rizici so gi prezemam i izbegnuvam....
pogovorkata pogore e ziva vistina...

Јас кеси користам,поекономични се гага ги даваат за пакетче мастики :wink:

znaci ti si gagaMEN a?
epa da ti se skine kesata i da stanes Tatko
ooo 21god i vremeto ti e veke:pos2:

znaci ti si gagaMEN a?
epa da ti se skine kesata i da stanes Tatko
ooo 21god i vremeto ti e veke:pos2:
Ми се прочита ко Гаргамел ќе се налутев за малку :)
Па ни прв ни последен татко на земјава ништо страшно ќе јадеме мекици ќе се веселиме па по некое оро ќе завртиме,трубачи ово оно време лети,капиши?!
Ти битно да си купуваш Дурекс :icon_lol: и немој да се срамиш!

:pos2: hehe, taman rabota...da se sramime da kupime durex na ovie godini...so toa si ja digame cenata:pos2:
ne sme nevini:pos2: :pos2:
ama aj, luda mladina, ne se koristi zastita mnogu...

Треба да се користи... и не е само за заштита од бременост туку и од многу сексуално преносливи болести, дури повеќе заради тоа, а заради несакан бременост постојат други контрацептивно средства! :wink:

Pa najnormalno deka ne se sramam
ali 21 vek e kondomite se na moda
tie ja namalija HIV sidata za 19%

Samo doma ne koristam kondom....inace nadvor zadolzitelno:)
Ali so kondom ili bez jas si go vadam na vreme...:)

Презерватив си е презерватив
Татко си е татко, ке ти шетаат дома дечиња, башка пелени какани мочани, рано ми е на таков чекор :pos2:

Без разлика дали има презерватив или не... мој совет е вади го надвор пред да свршиш... Инаку и презервативите не се 100% сигурни, така да може да се најдите во оние малку “среќници“.

Без разлика дали има презерватив или не... мој совет е вади го надвор пред да свршиш... Инаку и презервативите не се 100% сигурни, така да може да се најдите во оние малку “среќници“.
E bas ova sakav da go kazam...inace koristime so decko mi prezervativi...ponekogas!:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom