Како спиете? Мирно или "размрдано?"

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Сите ќебиња јоргани се низ цела соба шутнати кога ќе станам сабајле,(како некоја бомба да има паднато), а исто и зборувам во сонот,само што ништо не се разбира тоа што го зборувам(така ми имат кажано тие шо ме имат слушнато).Е сега вие одлучете како спијам јас.Тешко на таа што ќе спие до мене.:pos2:

Најчесто размрдано. Ми се случува од време на време да спијам мирно, ама треба да сум ептен уморен, или да е ладно во собата па да не мрдам.

Последен пат кога спиев кај девојка ми, сум ја клоцнал во сон :kesa:

Кога ми е ладно спијам мирно.Ќе се завијам и не мрдам.Ама кога ми е жешко подобро бегајте од мене, тогаш многу мрдам и се е на земја.

Незнам како спијам ама барем знам дека не се будам како што сум легнала.

кога како..... ако сум многу изморена заспивам кај ќе најдам и се будам во истата позиција а ако не клоцам леле мајко...:kesa:

Хаха, занигде спијам, тешко таа што ќе спие со мене, ептен мрдам додека да заспијам а после фаќам некоја крива позиција, често знам да паднам од креветот или пак јорганот да е паднат и гол да спијам, па после сабајле прехладен.:nesum:

Ако сум уморен заспивам за секунда,а ако не сум се тегавам во кревет додека не ме фати сон,после лагано е...

Све изместувам од креветот, а ми се имаат жалено и на клоци во стомак. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom