Како спиете? Мирно или "размрдано?"

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Многу мирно, ќе се свртам два до три пати и тоа е тоа, а ако сум многу уморна се будам во истата положба во која сум заспала.
исто и јас :)

Порано бев немирен додека спиев, сега кога се будам перницата и постелата се на кревет...добро е.

Доста размрдано, де лево де десно се вртам, раката под перница обавезно и никако не се будам у истата положба како што сум легнал.

Кога ќе легнам не мрдам ни лево ни десно:pos:, значи мирно спијам.:pipi:

Не поминала ноќ кога сум бил убаво покриен ритам ко КОЊ,не спијам мирно ни малку.

Мирно спијам :) Се случува еднаш или два пати да се свртам,а многу честоо се будам во истата положба во која сум легнала.

мНогу немирно спијам, ко коњ у штала.. Ма и се будам преку ноќ.. недолжам никому пари мајката :raz:

Кога легнувам - креветот наместен. Кога станувам - нема кревет!
Ок не буквално, ама успевам и чаршавот под мене да го соберам истуткам и понекогаш го наоѓам пред врата. Дури и самиот се изненадувам колку немирно спијам. Ако некогаш ми дојдат од ЦСИ, ќе мислат дека креветот ми е местото на злосторот. :)

Единствено заспивам ако легнам на стомак поинаку само ќе се превртувам ко риба на суво.
Било да е топло или ладно јас гол се разбудувам се друго е под кревет

ρазмрдано :) кичмата ми е секогаш гола и никогаш не сум покриен

размрдано хахах ама онака ептен, неможам и ја самиот да се опишам што не праам коа спијам ...

катастрофа, по 1000 пати се превртувам по кревет

Секогаш различно спијам. Мене многу ме нервира кога ќе станам од спиење и кога ќе имам прпуштено плунка на перницата... ауууу, ми се згадува животот !!! :toe:

Се вртам неколку пати, а кога сум уморна ни тоа не го правам. Досега перниците си биле на место, не сум ги начекала долу...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom