Kaко си ја билдате самодовербата пред пуштање?

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
'objekt za e~enje' ROFL!
A ko subjektot go gledame kako objekt a objektot kako subjekt ,objektivno gledano, ke dobieme subjektivna katastrofa!
P.S. mali misli na Golemite mozoci

Jas sum sovrsen :) i to e pojako nesto od to nema :)

Гледам у едниот џеб - 300 евра.

Гледам у другиот џеб - клучеви од скапа кола, и свој стан.

Супер си викам... Уште и кога ќе види колкав ми е, и како ќе ја расатурам...

Хмммм, оти не можам да постигнам со сите девојки што ми се лепат?

Sekogas imam samodoverba i ne samo vo taa situacija:)

SAko ne e on ima i mnoggggggggguuuuuuu drugi :)

Никола напиша:
Кога човек ќе разбере и прифати дека женската не е ништо повеќе од објект за ебење, тогаш полесно одат сите работи.
Ако ја гледаш ко човек, многу потешко ќе ти биде:)

Кога човек ќе го разбере и прифати тоа, наредно нека прифати дека освен за ебење, за ништо друго нема да најде девојка.:vozbud:

Јас самодоверба не билдам, секогаш ми се пуштаат.

Никогаш не сум имала потреба да си ја билдам самодовербата пред да се пуштам на некого, едноставно во такви моменти ја имам во изобилство :)

уф, ретко се случува да се пуштам, бидејќи и сум премногу пребирлив. а ако се случи, морам да бидам јако уверен дека ќе се случи иначе ништо, -) нема пуштање! а некое посебно "билдање" на самодовербата, со некои цаки, финти и начини немам.

Немам потреба за билдање самодоверба, зашто никогаш јас прва не се пуштам :)

pearl напиша:
А јас сум труп за кога ми се пуштаат. :toe:
Ништо не гледам, ништо не слушам, ноншалантна сум до крај. Треба другите да ме буцнат и да ми кажат, за да сконтам. Инаку, ќе пројде време додека јас сфатам што се случува. :)
Освен ако не е директен напад. Е тогаш, зависи, или го опашувам мечот или ја земам харфата во раце :)
Ќе умрев од смеа...кажи само дека си помалку суптилна!Лесно е тоа да се забележи

Dolphin напиша:
Гледам у едниот џеб - 300 евра.

Гледам у другиот џеб - клучеви од скапа кола, и свој стан.

Супер си викам... Уште и кога ќе види колкав ми е, и како ќе ја расатурам...

Хмммм, оти не можам да постигнам со сите девојки што ми се лепат?

Oti prepotentnosta i impotentnosta se sestri. :)

Imam nov nachin na bildanje na samodoverbata!!! :vozbud:

Па у принцип ретко се случува прва директно да му пристапам... Ама секако, мора да му покажам дека сум заинтересирана нели, а за мал флерт и не ми е потребна многу самодоверба... Од причина што, не го правам тоа плански и со намера, туку само по себе си доаѓа, спонтано, не можам да се контролирам и да се ’воздржувам“ од флертување со некој што ми се свиѓа.:) Добро, можам, ама најчесто и не сакам или немам потреба.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom