Како се познава жена која немала секс долго време?

• Креатор на темата Креатор на темата alek34
  • Време на започнување Време на започнување
Си треба око за очај..

Ako nosi naochari so diopter sigurno nemala seks dolgo vreme...Ebe vu se pa ne vidi....:baeh:

Si imaat starite Rimjani edna pogovorka :

" Penis bonum , pax in domum "

Raboti ja zenata ko so treba , ima da pee , da skoka , da pere , da gotve .. nema ni "M" od mrcenje ili negativnost da vidis .. ne daj Boze pak da i seta gzenceto po drugi vrati :)

Тепа, гризе, беси, коље! О боже.
Иста е како и нормалната само можеби малце повеќе мрчи. Ништо страшно.

Хаха, имам слушнато едно смешно тврдење.
Колку повеќе жената „дрнда“, толку подолго не била „обработена“.
А ако е молчалива, значи и задоволена е. :)

Јас не сум имала секс околу 9 месеци - всушност не сум ни била блиску до бакнување а камоли секс ....

Бидејќи имав подолга врска која заврши и ја доживеав како голем личен неуспех - малку ми е смачено од мажи - па затоа не ни помислувам на секс

Но, она што забележувам јас, а и веројатно другите е дека сум:

- нервозна
- депримирана
- намуртена и често лута
- завидлива на заљубени
- мрчатор и трачар за љубовните парови (другарки, колешки..)

Тоа се симптомите на човек кој не е задоволен од себе/ својот живот ... во случајов мој емотивно несреќен

Јас не сум имала секс околу 9 месеци - всушност не сум ни била блиску до бакнување а камоли секс ....

Бидејќи имав подолга врска која заврши и ја доживеав како голем личен неуспех - малку ми е смачено од мажи - па затоа не ни помислувам на секс

Но, она што забележувам јас, а и веројатно другите е дека сум:

- нервозна
- депримирана
- намуртена и често лута
- завидлива на заљубени
- мрчатор и трачар за љубовните парови (другарки, колешки..)

Тоа се симптомите на човек кој не е задоволен од себе/ својот живот ... во случајов мој емотивно несреќен

Вилинско коњче, има чаре и за тебе, може да си фатиш женска. Па вие си се разбирате, на иста бранова дужина сте. Не кој ве разбира вас, сакате секс, а се правите ко да не. и други работи.
Инаку да ви кажам јас сум имал работа со жени кои долго немале секс и стварно се фрустрирани како што велат.
Секогаш сум прашал некого кој е близок (соработник) со нив ако имам можност и ми било потврдно одговорено.
Жена која немала секс се дере на работното место, вика, се прави независна, ужасна е најчесто спрема припадници на истиот, т.е. женскиот пол, према машкиот пол е строга, но не дотолку,
поздрав.

"Јас не сум имала секс околу 9 месеци - всушност не сум ни била блиску до бакнување а камоли секс ....

Бидејќи имав подолга врска која заврши и ја доживеав како голем личен неуспех - малку ми е смачено од мажи - па затоа не ни помислувам на секс"

Здраво ВИЛИНСКО Конче!
Не те познавам, но можам да кажам дека со светла, вистинска и чиста душа, дека си човек кој ја сакал вистински и силно!
Цената на таква љубов е секогаш или тешко разочароание или да се истопи полека-лека со времето.Болката има потреба од време и нова посилна љубов!
Апо врска со сексот - физиологијата го бара, па .....................
Едноставно го направи!.

Во врска со оваа тема и јас ќе го дадам моето мислење
Имено, девојката/ жената која одредено време дали: 1 недела, 2 и тн. немала секс , мислам дека се препознава.Ќе го кажам од мое искуство, ќе бидам малку индискретен. Кога бев на службен пат 2 недели, кога се вратив дома "другарката " беше ептен напалена, едвај чекаше да се искапам и да се плеснеме, тоа го почуствував без таа да ми каже. За други девојки/ жени неможам да кажам со сигурност, од проста причина тоа не сум гоприметил ниту окушал, се др. што би напишал би било чиста измислица.
:salut: toe:

Дечки, фала за муабетот ....

Кога ќе се попалам на некој асален - ќе имам секс .... дотогаш подобро да живеам без секс - отколку со секакви будали да спијам (само затоа што физиологијата барала)

Позз

Вилинско конче, искрено ти посакувам да си најдеш дечко/ маж кој ќе те задоволи, да осетиш што е убавината и тајната на вистинскиот врел секс, да се чуствуваш исполнета и да се осеќаш како да леташ по облаци:nesvest:
Подрав и со среќа:back:

п.с. Ако се усреќиш- доживееш вистински секс,зачинет со неизбежен оргазам -пиши, баш ме интересира:salut:

Конзул,

Секако дека сум доживеала и оргазам и лош секс итн ... сепак, после се ... се фаќам себеси како ми е поубаво да сум сама отколку со маж по секоја цена

Благодарам за убавите пораки ... секако ќе ти пишам ... во првата прилика штом доживеам убави мигови со сакана личност :))))

Вилинско конче,битно е си го направила првиот чекор(колку што го разбрав твојот пост), си имала секс и си доживеала оргазам, тоа за мене е поубавата страна од сексуалното уживање.Сепак колку што те разбрав, сеуште сексуално не си исполнета и задоволена во тој смисол, нз. која е причината, не сум во твојата кожа да ти дадам посиптулен совет, доколку би можел да ви помогнам, твојата среќа најискрено би ја споделилл со тебе.
Ти посакувам да имаш секс со посакуваната личност, да бидеш среќна, бескрајно исполнета и позитивна.:vozbud:
Со среќа, очекувам повторно коментар од Вас, да ги прочитам твоите искуства и искушенија:back:

Вилинско конче,битно е си го направила првиот чекор(колку што го разбрав твојот пост), си имала секс и си доживеала оргазам, тоа за мене е поубавата страна од сексуалното уживање.Сепак колку што те разбрав, сеуште сексуално не си исполнета и задоволена во тој смисол, нз. која е причината, не сум во твојата кожа да ти дадам посиптулен совет, доколку би можел да ви помогнам, твојата среќа најискрено би ја споделилл со тебе.
Ти посакувам да имаш секс со посакуваната личност, да бидеш среќна, бескрајно исполнета и позитивна.:vozbud:
Со среќа, очекувам повторно коментар од Вас, да ги прочитам твоите искуства и искушенија:back:

Вилинско коњче што туку доби понуда за секс од секс мајсторот во замена на делфинчо наш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom