Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас не сум имала секс околу 9 месеци - всушност не сум ни била блиску до бакнување а камоли секс ....
Бидејќи имав подолга врска која заврши и ја доживеав како голем личен неуспех - малку ми е смачено од мажи - па затоа не ни помислувам на секс
Но, она што забележувам јас, а и веројатно другите е дека сум:
- нервозна
- депримирана
- намуртена и често лута
- завидлива на заљубени
- мрчатор и трачар за љубовните парови (другарки, колешки..)
Тоа се симптомите на човек кој не е задоволен од себе/ својот живот ... во случајов мој емотивно несреќен
Вилинско конче,битно е си го направила првиот чекор(колку што го разбрав твојот пост), си имала секс и си доживеала оргазам, тоа за мене е поубавата страна од сексуалното уживање.Сепак колку што те разбрав, сеуште сексуално не си исполнета и задоволена во тој смисол, нз. која е причината, не сум во твојата кожа да ти дадам посиптулен совет, доколку би можел да ви помогнам, твојата среќа најискрено би ја споделилл со тебе.
Ти посакувам да имаш секс со посакуваната личност, да бидеш среќна, бескрајно исполнета и позитивна.
Со среќа, очекувам повторно коментар од Вас, да ги прочитам твоите искуства и искушенија:back: